Oldal frissítése

Razer Kraken 7.1 V2

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken 7.1 V2

Emelje új szintre játékszenvedélyét a Razer Kraken fejhallgatóval, amely nemcsak stílusos, hanem továbbfejlesztett 7.1-es hangfeldolgozó rendszerének köszönhetően még jobban elmélyedhetsz a játékban. A fejhallgató alapja az extra alacsony késleltetésű audió jelfeldolgozás és a 360°-os hangtér létrehozása, amely a legtöbb esetben a kagylókban található több inverter használatával valósul meg. A fejhallgató kialakítás alumíniumötvözetből készült, könnyű, rugalmas és hihetetlenül tartós.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű gaming fejhallgató 7.1 hanggal
  • Nagyméretű, 50 mm-es neodímium-mágneses átalakítók (amelyek zenehallgatásra is alkalmasak)
  • A mikrofon tiszta, érthető beszédet biztosít
  • Kényelmes, még hosszú játékidő után is
  • Sokféle beállítási lehetőség, EQ, háttérvilágítás
  • USB csatlakozón keresztül is használható
  • PC / PS4 / Mac kompatibilis
  • Használja a mikrofont környezeti zajcsökkentéssel (csak a PC-n működik)
  • Könnyű

Egyszerű beállítás

A fülhallgató által használt Synapse egyesített konfigurációs szoftver képes a magas fokú személyre szabásra, lehetővé téve a rendszer apró beállításait minden egyes térhatású hangcsatornán, a basszusszinteken, de még a beérkező hanghívások kiegyensúlyozásánál is. A testreszabás egy adott programhoz is köthető, így mindig az optimális hangminőséget kapod, legyen szó akár játékról, filmnézésről vagy zenehallgatásról.

Sokszínű háttérvilágítás

A fejhallgató lehetővé teszi a háttérvilágítás kiválasztásának szabadságát. 16,8 millió szín közül választhatsz, valamint beállíthatsz különböző fényhatásokat is. Mindezt, a Synapse szoftvernek köszönhetően, egyszerűen.

Egyszerű kommunikáció

A bal oldali részben egy digitális mikrofon található, amelyet csak akkor kell kihúzni, ha szükség van rá, így megmarad a headset arányos formája, és a mikrofon is védett szállításkor és tároláskor. A kettős irányú digitális mikrofon optimalizált algoritmusokat használ, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. Megerősítik a jel-zaj arányt, a frekvenciaválasz bővül és növeli az érzékenységet, így minden szempontból sokkal jobb megoldás, mint egy hagyományos analóg mikrofon.

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MR069i6db
Termékszám:  RZ04-02060100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10