Oldal frissítése

Razer Kraken 7.1 Chroma

4,6 84 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken 7.1 Chroma

Razer fejhallgató külön csomagolásban

Headset Razer Kraken 7.1 Chroma kihasználja a rendszer 7.1-csatornás audio feldolgozást, amely lehetővé teszi, hogy ásni még mélyebbre a játékot. A bázis extra alacsony késleltetésű audio jelfeldolgozás és a modulációs 360 ° a hangteret, ami a legtöbb esetben csak akkor lehetséges, használatával több inverter minden héj.


A továbbfejlesztett digitális mikrofon

Bal kagyló elrejtve továbbfejlesztett digitális mikrofon akkor húzza ki csak akkor, ha szükség van rá. Ez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentes és egyszerű szállítás tárolja a fülhallgatót. Némítás gombot majd biztosítja, hogy hallható csak akkor áll rajta. Második irányított digitális mikrofon használ optimalizált algoritmusok, amelyek biztosítják a kiváló hangminőséget. Erősíteni a jel-zaj arány, frekvenciamenet bővíteni és az érzékenység növelésére. Egyszerűen, ez ??minden tekintetben sokkal jobb megoldás, mint egy hagyományos analóg mikrofon.


Personal Sound Calibration

Munka hanggal mozog még magasabb szintre Synapse szoftver, amely biztosítja a magas fokú testreszabhatóság. Ez átadja a lehetőséget, hogy beállítsa az egyes csatornák basszus erősítés alkatrész sőt hang kiegyenlítő összetevői teljes mértékben ellenőrzése alatt a hang. Testreszabás is kötődnek egy konkrét program, így mindig az optimális audio kimenet, akár játszik, filmet néz vagy zenét hallgat.

Úgy tervezték, hogy hosszabb játék kényelem

Úgy tervezték, hogy hosszabb játék kényelem


Színes háttérvilágítású logo

Színes háttérvilágítású logo

Chroma háttérvilágítás 16,8 millió szín

Razer Kraken 7.1 Chroma megadja a választás szabadságát a háttérvilágítást. Választhat bármilyen 16,8 millió szín, valamint beállítani a különböző fényhatások. Minden egyszerű és intuitív szoftver Synapse. Csak hangolja a fülhallgató tökéletesen megfeleljen a követelményeknek minden szempontból.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MR069i6da
Termékszám:  RZ04-01250100-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15