Oldal frissítése

Razer Hammerhead V2

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Hammerhead V2

A Razer ismét megmutatja, hogy amit csinál, azt tökéletesen tudja. Ezért audio eszközei közé felvesz egy újdonságot egy stílusos hordozható fülhallgató formájában. A népszerű füldugók méltó utódját az alapoktól kezdve áttervezték, hogy a fülhallgató minden alkalommal maximális zenei élményt nyújtson.

Fő jellemzők

  • Teljesen átdolgozott design
  • Lapos vezeték az egyszerű hordozhatóságért
  • Nagy neodímium mágnesek
  • 3× cserélhető füldugó különböző méretben
  • A csomag része egy praktikus tok

Új design

A fülhallgató modern design-ja megőrzi a gamer kiegészítő szögletes elemeit, amelyek követik a márka stílusát. A fülhallgató háza minőségi anyagokból készült, és lehetővé teszi a sokkal jobb akusztikát. A lapos stílusú és ragyogóan zöld színű vezetékek remekül néznek ki, megkönnyítik a hordozást, miközben minimális a kellemetlen összekuszálódás.

Tökéletes hangzás

A fülhallgató belsejébe extra nagy 10 mm-es neodímium mágneseket helyeztek el, amelyek 20%-kal nagyobbak az előző modellnél. Velük kiélvezheted az autentikus hangzást első osztályú akusztikával és mély basszusokkal. A csomagban három cserélhető füldugót találsz három méretben. Passzív hangszigetelést kínálnak, és hosszú ideig biztosítják a kényelmes viselést.

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  MR069c6f
Termékszám:  RZ12-01730100-R3G1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05