Oldal frissítése

Razer Goliathus Chroma Extended

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Goliathus Chroma Extended

A Razer Goliathus Chroma Extended billentyűzet és egérpad elsősorban professzionális játékosok számára készült, hogy még nagyobb pontosságot biztosítson a csúszásgátló felülettel minden típusú egér és más érzékelők számára. Az egérpadot kezdők vagy bármely olyan PC felhasználók is használhatják, akik magas kurzorpontosságot igényelnek. Ez azonban nem egy egyszerű egéralátét, mivel a szélei is teljesen programozhatók, így lehetőséget nyújt a 16 millió RGB szín bármelyikének kiválasztására.

A Razor Goliathus Chroma Extended egéralátét legfontosabb jellemzői

  • Kibővített egéralátét és billentyűzet
  • Pontosan másolja az egér mozgását
  • Csúszásmentes anyag
  • Lehetőség van a szegély színének beállítására bármely RGB színre

Legyen látható!

Gazdagítsa  játék-felszereltségét egy izgalmas, játékhoz való Razer Golathius Chroma Extended alátéttel, és tapasztalja meg a luxus és a biztonság valódi érzését. Az új egérpaddal már nem kell elkerülni a kihívásokat, és egyszerűen csak ugorjon fejest vele! Emellett senki sem fogja figyelmen kívül hagyni, inkább éppen ellenkezőleg, első pillantásra megragadja a szemet. Az alátétjénél ugyanis  egyszerűen beállíthat bármilyen szegélyező színt akár 16 millió szín közül.

Razer Chroma

A Razer Golathius Chroma Extended játékhoz való egéralátét már elnevezésével utal az alkalmazott technológiára. A Razer Chroma technológiáról van szó, amely lehetővé teszi az alátét szegélye színének kiválasztását és testreszabását a 16,8 millió színből álló teljes spektrumból. Lényegében így már nem jelent problémát szó szerint kitűnni a játékhoz való egéralátéttel. Szintén kedve szerint testre szabhatja a különböző színhatásokat és különleges játékbeli figyelmeztető jelzéseket.

Az egér segítőtárs

A Razer Golathius Chroma Extended egéralátét elsősorban az egér és más érzékelők nagy érzékenységére és maximális pontosságára összpontosít. Az alátét felülete speciális mikro-rostból készül, amely minimális ellenállással hat az egérre és biztosítja a kurzor nagyobb pontosságát és stabilitását.

Játékos tippek

A Razer kiváltságos helyzetben van a játék-technológia területén, és ez nem véletlen. Az ettől a márkától származó termékek kiváló minőségűek, amit a professzionális számítógépes játékosok nagy érdeklődése is tanúsít. Bár első pillantásra nem tűnik úgy, hogy az egéralátét hatással lehet a játék eredményére, a tesztek az ellenkezőjét mutatják, és sok profi játékos nem felejti ki a minőségi egérpadot.


Kód:  MR060y95

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05