Oldal frissítése

Razer Forge TV

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Forge TV

Az ismert amerikai gyártó, a Razer, amely főként luxus számítógép tartozékokat gyárt, beszáll a játékkonzolok konkurenciaharcába is. És bizony egy igencsak érdekes termékkel támad, a Forge TV-vel, amely bravúrosan bevállalja a multimédia központ szerepét az Ön otthonában. Kis méretei ellenére egy erőteljes, négymagos Snapdragon 805 processzort rejt magában, amelyhez Andreno 420 grafikus kártya társul.

Főbb tulajdonságok

  • Az Android 5.0 platformnak köszönhetően lélegzetállító lehetőségeket nyújt
  • HDMI kimenet nagy kijelzőre
  • Drótnélküli dual Wi-Fi + LAN csatlakozó
  • Játékok streamelése
  • Vásárolható drótnélküli kontroller (akár 4 darab)
  • A kínálatban található még speciális drótnélküli billentyűzet és egér

Lelkes játékosok tömegeit vonzza

A helyesen választott Android 5.0-ás verziójú rendszer hatalmas varázserőt rejt magában. A Play áruház ugyanis játékok kimeríthetetlen forrásaként szolgál – Asphalt 8, Modern Combat 5 vagy épp a Real Boxing szinte mindenki számára vonzóan hangzik. És minden nap újak kerülnek elő. A játékon kívül természetesen filmeket és zenét is lejátszat, illetve további csábító alkalmazások várnak Önre. A számítógépek tulajdonosainak lehetőség nyílik a játékmenet Full HD felbontásban történő streamelésére minimális csúszással.

Fontos mérföldkő a drótnélküli kontroller használata (nem része a csomagolásnak), amely kiválóan illeszkedik a kézbe. Az analóg karok kettősén kívül a szokásos gombok találhatóak rajta és további néhány navigációs kapcsoló az Android számára. Számítógépes játékok streameléséhez a luxus Razer Turret szett illik. Az izgalmasan kialakított billentyűzet speciális felülettel rendelkezik a csúcsminőségű egér számára. Mindez drótnélküli csatlakozással és maximális kényelmet nyújtva.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Google Android

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat ARM
Processzor frekvencia 2,5 GHz (2 500 MHz)
Processzormagok száma 4 ×

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 16 GB (0,02 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

RAM memória mérete 2 GB

Kimenetek

Grafika HDMI
Egyéb LAN
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 105 mm
Magasság 105 mm
Mélység 17 mm
Kód:  MR072ds7

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10