Oldal frissítése

Razer Electra V2 USB

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Electra V2 USB

Kihívásokat szerető játékos? Zenekedvelő?  A Razer Electra V2 gaming fejhallgató mindenki lenyűgöz! A zenehallgatás és zenelejátszás rendkívüli élményét a 7.1 virtuális térhangzást garantálja. A hangbeállításokat teljes mértékben az ízlésed szerint alakíthatod. A műbőrből készült fejhallgató a pamut érzését nyújtja a füled számára, az elasztikus alumínium híd pedig megfelelő ellenállással rendelkezik. Amint az a Razer-nél már megszokott, az egész készüléket dinamikus gaming kivitelezés uralja, amelyet sehol sem kell szégyellned!

A Razer Electra V2 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A fejhallgató 7.1 térhangzásának köszönhetően elmerülhetsz a játékban, a speciális Razer Surround alkalmazással pedig teljes mértékben személyre szabhatod a beállításokat
  • Az egyedülálló Razer Electra V2 gaming fejhallgató a valós és a virtuális barátaidat is lenyűgözi
  • Műbőrből készült fejhallgató és rugalmas híd a kényelmes, hosszú órákon át tartó játékmenetekhez is
  • Játékra és zenehallgatásra is alkalmas
  • USB-n keresztül csatlakoztatható gaming fejhallgató - kompatibilitás PC-vel

Vedd fel, és már játékban is vagy

Minél jobban belevonod magad a játékba, annál jobb eredményeket fogsz elérni. Ebben nyújt nagyszerű segítséget a  Razer Electra V2 gaming fejhallgató: a 40 mm-es neodímium mágnesek és a 7.1 térhatású hangzás tökéletes zenei teljesítményt garantál, akár egy akciójelenetben veszel részt, akár egy békés kalandozás részese vagy. A levehető mikrofonnak köszönhetően akkor is élvezheted a játék hangjait, amikor nem kell parancsokat osztogatnod.

A design és a kényelem lenyűgöző kombinációja

Azt mondják, a szépségért szenvedni kell. Ez azonban a Razer Electra V2 fejhallgatóra nem vonatkozik! A prémium minőségű műbőrből készült fejhallgató kiválóan illeszkedik a fülhöz, a vékony és rugalmas alumínium keret pedig egyszerre könnyű és ellenálló. A híd megfelelő kényelmet biztosít a hosszú ideig tartó játékok során is. A kifinomult, fekete-zöld külső tökéletesen illik a Razer játékra tervezett kiegészítőihez, hogy megmutasd, ki a játékok igazi mestere!

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4
Kód:  MR069i4
Termékszám:  RZ04-02220100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10