Oldal frissítése

Razer Electra V2

4,7 30 értékelés

Razer Electra V2

Kihívás a játékban? Zenei kedvelő? A Razer Electra V2 Gaming fejhallgató mindenkit le fog nyűgözni. A játék és a zenehallgatás rendkívüli élményét a virtuális 7.1 surround hangzás biztosítja, kiegyensúlyozott mélyhanggal. A mesterséges bőrből készült minőségi fülpárna, valamint a pamut bélés, és a fejhallgató rugalmas alumínium váza megnöveli a szükséges tartósságot és kényelmet. Ahogy a Razertől megszokhattuk, mindent dinamikus játéktervezés vezérel, amit biztosan nagyra fog értékelni.

A Razer Electra V2 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • a fejhallgató a játékhoz 7.1 surround hangzást biztosít
  • az egyedülálló Razer Electra V2 segíti a virtuális és valós barátai közötti kapcsolat megtartását
  • mesterséges bőr fülpárna és a maximális kényelem nyújtására kialakított pánt, még hosszú távú használat esetén is kényelmes
  • alkalmas játék játszása közben és zenehallgatásra is
  • A 3,5 mm-es aljzatnak köszönhetően a fejhallgató univerzális használata érhető el - Kompatibilitás: PC/Mac/PS4/Xbox One/Switch/mobil eszközökkel

Tegye fel és élje át a játékokat

Minél többet használja a játék során, annál jobb lesz benne. A Razer Electra V2 játék fejhallgatók sokat segítenek Önnek - 40 mm-es neodímium átalakítók és 7.1 csatornás térhangzás garantálja a tökéletes hangteljesítményt, legyen szó akár akciójátékról vagy békés kalandról. A cserélhető mikrofon segítségével a játék hangzása akkor is élvezhető, ha nem szeretné, hogy zavarja egy mikrofon. A használat sokoldalúságát szintén növeli a 3,5 mm-es jack, amelynek hála az eszköz szinte mindennel kompatibilis, legyen szó játékkonzolokról, számítógépről vagy akár mobileszközökről.

A dizájn és kényelem lenyűgöző formációja

Azt mondják, hogy szenvednie kell a szépségért. Ez azonban nem vonatkozik a Razer Electra V2 fejhallgatókra. A kiváló minőségű szintetikus bőrből készült minőségi fülpárnák és a rugalmas alumínium pánt tökéletesen illeszkedik a fejhez, ugyanakkor tartós és könnyű. Ezenkívül a fejpánt elegendő kényelmet biztosít a hosszú távú kopásállóság érdekében. A kifinomult kialakítás és a fekete-fehér design tökéletesen illeszkedik a Razer játék kiegészítőkhöz, hogy megmutassa, ki a játék igazi mestere.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Rendeltetés

Alkalmas Switch
Kód:  MR069i3
Termékszám:  RZ04-02210100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20