Oldal frissítése

Razer Destiny 2 ManO'War

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Destiny 2 ManO'War

Üss meg merőben új szinteket ezzel a minőségi Razer Destiny 2 ManO'War mikrofonos fejhallgatóval. Ez az elegáns kialakítású készülék fejlett hangátviteli rendszerrel rendelkezik, amellyel még mélyebben merülhetsz bele kedvenc számítógépes játékod világába. Alacsony késleltetésű audio jelfeldolgozása, és 360° fokos hangtere különleges funkciókat kölcsönöznek neki. Kialakítása modern ugyanakkor klasszikus, alumínium ötvözetből készült váza könnyű, rugalmas, és hihetetlenül tartós. 

Főbb jellemzői

  • Minőségi gaming headset kényelmes fülpárnával
  • Nagy, 50 mm-es neodímium mágneses jelátalakítóval rendelkezik (alkalmas zenehallgatásra is)
  • Tiszta, érthető beszédfelvétel
  • Kényelmes akár hosszú órákon át történő játék után is
  • Sokszínű fejhallgatóbeállítások
  • USB-n keresztüli csatlakozás
  • Kompatibilitás: PC/PS4/Mac
  • Zajcsökkentő mikrofon (csak a PC-n)
  • Nagyon alacsony súly

Egyszerű testreszabás

A Razer Synapse szoftverének köszönhetően részletes testreszabhatóság biztosított. A szoftver lehetővé teszi a hangegyensúly és a basszus erősségének beállítását, így teljes lesz az irányításod a hangok felett. A testreszabás egyébként konkrét programokhoz is köthető, így mindig optimális audiominőségre számíthatsz, akár játszol, filmet nézel, vagy zenét hallgatsz.

Egyszerű kommunikáció a beépített mikrofonon keresztül

A készülék mikrofonja elrejtett konstrukcióval készült, ez pedig azt jelenti, hogy csak akkor kell kihúznod, ha éppen szükséged van rá. Ennek segítségével könnyen és gyorsan szállíthatod a fejhallgatót, némító gombjának használatával pedig biztosíthatod, hogy csak akkor hallanak, amikor Te is szeretnéd. A digitális mikrofon egyébként optimalizált algoritmusokkal dolgozik, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. A jel-zaj arány erősítésével növelheted az érzékenységet, így ebből az okból - és sok másikból is - ez a Razer készülék sokkal jobb választás, mint bármely hagyományos, analóg mikrofon.

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MR069jdb
Termékszám:  RZ04-01920400-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10