Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Razer DeathAdder Elite Overwatch

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer DeathAdder Elite Overwatch

Játssz a Razer DeathAdder Elite Overwatch elit egérrel

Élvezd a kegyetlen küzdelmet a megfelelő felszereléssel. Az abszolút Overwatch örülni fognak és megvásárolhatják ezt az eredeti gamer kiegészítőt a számítógéphez. A Razer a népszerű DeathAdder Elite egeret újított fel egy különleges mintával, amely megmutatja az igazi Overwatch multiplayer játék rajongókat.


Razer DeathAdder Elite Overwatch

Modern Razer DeathAdder Elite Overwatch egér technológia

A népszerű gamer egér egy új érzékelőt, mozgáselemzést és 16,8 millió árnyalatban állítható Chroma háttérvilágítást kapott. Az Elite ugyanolyan ergonómiával rendelkezik, mint elődje, de 16 000 dpi optikai szenzorral felszerelt, amely a legtöbb felületen akár az 1 mm-es mozgást is képes követni, még az üvegasztal asztalokon is.


Teljesen precíz érzékelő

Az érzékelő 50 G-os gyorsulásig akár 450 hüvelyk sebességet is képes kezelni, így biztosítva a kurzor nagy pontosságát és sima mozgását a képernyőn. Az egér "Always On" üzemmódban van, így az érzékelő továbbra is aktív, és az egér azonnal képes reagálni az új mozgásra. A robusztus markolat segít a gumírozott oldalsó markolatokon, hogy tökéletes rögzítést biztosítson, még akkor is, ha valóban agresszív játékstílusban játszol.

Razer DeathAdder Elite Overwatch

Tiszta és részletes beállítások alapul

A Razer Synapse 2.0 egy tökéletesen intuitív szoftver, amely a teljes egér agyaként működik. Lehetővé teszi mindent a gomb, a háttérvilágítás és a makró beállításához.


A Razer DeathAdder Elite Overwatch könnyen használható

A szoftver automatikusan szinkronizál a felhőszerverrel, letölti az illesztőprogram frissítéseit, és az egyéni beállításokat anélkül menti, hogy az ujjadat meg kelljen mozdítanod. Ez azt jelenti, hogy nem kell újból beállítanod az egeret egy baráti vagy egy profi versenyen. A Razer Synapse 2.0 tárolja a DeathAdder otthoni egérének beállításait, és minden számítógépen felhasználja annak pontos másolatát.

Razer DeathAdder Elite Overwatch

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7 cm
Magasság 4,4 cm
Mélység 12,7 cm
Tömeg 105 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 16 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete, Narancssárga, Szürke
Kód:  MR057c4c1
Termékszám:  RZ01-02010300-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15