Oldal frissítése

Razer BlackWidow Stealth 2014 US

3,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer BlackWidow Stealth 2014 US

Támadj robbanásszerűen, hogy a virtuális ellenségeknek esélyük se legyen! A teljesen mechanikus Razer BlackWidow billentyűzet minden érintésnél tökéletes, azonnali visszajelzést garantál. Próbáld ki te is ezt a teljesen új élményt, amely a mechanikai technológiának köszönhetően csendes, mégis hihetetlenül pontos visszajelzést ad. A Silent Switch gombokat úgy optimalizáltuk, hogy a lehető legkisebb erőfeszítéssel, a lehető leggyorsabban adhass parancsokat virtuális katonáidnak. A nyomás, melytől a gombok aktiválódnak 50-ről 45 gramra csökkent
 

A fejlett anti-ghosting technológia biztosítja, hogy egyszerre annyi gombot nyomhass le, amennyit csak szeretnél, akár mindkét kézzel. A gombokat a megfelelő sorrendben kötöttük be, hogy biztosan te nyerd a játékot. A Razer Synapse 2.0 szoftver a hi-tech eszköz agya, amely automatikusan szinkronizálja fájlaid a felhővel és letölti a legfrissebb drivereket, hogy te csak a játékra koncentrálhass. Ennek a technológiának köszönhető az is, hogy könnyedén elmentheted játékaid beállításait, vagy állíthatsz be macro-kat vagy gyorsgombokat.
 

A letisztult, minimalista design, az egyszerű vonalvezetés és a praktikus, ergonómikus kialakítás együtt alkotják a billentyűzet összetéveszthetetlen külsejét. A matt fekete festésen nem ragadnak meg az ujjlenomyatok, és ellenáll a szennyeződéseknek.

A billentyűzeten található egy USB csatlakozó, melyhez egeret vagy flash meghajtót csatlakoztathatsz. Az eszköz jobb oldalán fejhallgatókimenet és mikrofonbemenet is található.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése USB Hub, Programozható billentyűk

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 47,5 cm (475 mm)
Magasság 2 cm (20 mm)
Kód:  MR059g8c
Termékszám:  RZ03-00393600-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05