Oldal frissítése

Razer BlackWidow Chroma

4,8 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer BlackWidow Chroma

Teljesen mechanikus billentyűzet Razer BlackWidow Chroma kiváló választ, és hihetetlenül gyors választ minden érintés. RGB háttérvilágítás minden gomb egyszerűsíti a kezelést alacsony fényviszonyok mellett, és a különböző hatások nézd lenyűgöző. Tapasztalja meg a teljesen új érzés, hála a mechanikai technológia egyértelmű választ. Kiváló minőségű kapcsoló gombok optimalizált működtető erő és a stroke-ot, lehetővé teszi, hogy be parancsokat gyorsabb, mint bármely más közönséges gaming.
 

király kulcsok


Fejlett anti-szellemkép, amely biztosítja, hogy akkor hirtelen álljon olyan sok gomb, amit ujjai mindkét kezét. Minden be van jegyezve a megfelelő sorrendben, és segít, hogy a játék megnyerése. Az intuitív szoftver Razer Synapse 2.0 az agy a hi-tech berendezések. Automatikusan szinkronizálja a felhő szerveren, és letölti a legújabb illesztőprogramok és firmware. Ezen túlmenően, hála neki, akkor könnyen menteni a játék beállításait, például a makrók és a hozzá tartozó gombot. Meg lehet váltani a 10 konfigurálható profil.
 

 

 

Prémium még kis dolgok


Minimalista design tiszta vonalak, kéz a kézben jár a hangsúlyt ergonómiai és hatékony felhasználását. Matt fekete felület rendkívül ellenálló ujjlenyomatok és a lehetséges szennyeződéseket. A test egy USB-csatlakozó, amely ideális az egeret, vagy akár egy flash meghajtót. Egyszerűen csatlakoztatható a fülhallgató fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet a jobb oldalon.

 

 

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Hibrid

Elrendezés

Lokalizáció Angol
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, USB Hub, Programozható billentyűk

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 47,5 cm (475 mm)
Magasság 17,1 cm (171 mm)
Kód:  MR059g8ha
Termékszám:  RZ03-01220100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05