Oldal frissítése

Razer Audio Mixer

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Audio Mixer

Hatékonyabb beállítások és optimalizált produkció a Razer Audio Mixerrel - egy könnyen használható, all-in-one analóg keverő zenéhez és streaminghez. Teljes egészében kontrollálhatod a keverést, hogy stúdióminőségű hangzást kaphass: kiváló, professzionális hang, amely megvalósítása sosem volt egyszerűbb ennél. Felejtsd el a nehézkes szoftvereket, és állítsd be a hangzást könnyedén egy olyan keverőpult segítségével, amely a konfigurálás után teljes egészében hardver alapon vezérelhető. 

A Razer Audio Mixer legfontosabb jellemzői és tulajdonságai

  • Több bemeneti forrást tartalmaz analóg és digitális csatlakozásokhoz - egy közvetlen vonalkimenet a mikrofonhoz és három további csatorna. 
  • A Razer Synapse segítségével a mikrofon, a játék, a zene/chat és a rendszer hangereje tökéletesen kombinálható a hangerő egyedi beállításával vagy elnémításával.
  • A keverő támogatja az XLR-mikrofonokat, és azok kimeneteit egy ultra-tiszta, alacsony zajszintű előerősítővel erősítheted, amelynek ereje -12 dB és 39,7 dB között állítható be 0,75 dB-es léptékben. 

Egyedi Razer Audio Mixer

Állítsd be a hangot a hardveresen vezérelt equalizerrel, kompresszorral és zajkapuval, amelyet további beállításokkal finomhangolhatsz, miközben a keverőpult kezeli az összes hangot - így a készülék erőforrásai felszabadulnak más feladatokra. A mikrofon egyszerű csatlakoztatásával, a számítógéphez való csatlakozással és a kívánt programok Razer Synapse-on keresztül történő hozzárendelésével percek alatt üzembe helyezheted a keverőpultott. Szinkronizáld a Razer Chroma ökoszisztémával, nézd, ahogy világít, hogy jelzi a hangerőt vagy a némítást, és hagyd, hogy a Streamer Companion alkalmazáson keresztül kommunikáljon a közönségeddel. 


Paraméterek

Típus

Típus Digitális
Effektek Effekt egységgel
Integrált effektusok száma 6 ×

Csatorna tulajdonságai

Mute 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Fantom tápegység + 48V, Feszültség potenciométerek

Bemenetek

Jack 3,5 mm 2 ×
6,3 mm jack 1 ×
XLR 1 ×

Kimenetek

Jack 3,5 mm 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Kód:  MR099t1
Termékszám:  RZ19-03860100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10