Oldal frissítése

Razer Adaro DJ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Adaro DJ

Jelentős képviselője a piacon a számítógépes játékok alkatrészek, Razer jön egy újdonság formájában robusztus, jó minőségű és kényelmes fejhallgató DJ Adaro. Tanítások elsősorban a játékosok, de aki inkább a kedvenc zenéit, kompromisszumok nélkül, és tartsák be a magas minőségű hang. Az építkezés zsanér fülpárnák és kiváló hangzás jellemzők, mint a neve is sugallja, is alkalmas DJ.Vannak felszerelve nagy, 50 mm-es neodímium meghajtó, amely biztosítja a felhasználók számára a kristálytiszta hang kiváló tartomány magas és a közepes kíséretében nagyon mély és erőteljes basszus hangokat.

Könnyű, összehajtható kivitel Adaro DJ nagyon erős és ellenáll a gyakori napi carry és használja, miközben az úton. Composite headset könnyen szállítható, és nem vesz el értékes helyet a csomagtér. Hála a kis súly a felhasznált anyagok és a minőség fülpárnáknak lehet szerelni headsetet óra nélkül észrevehetően érzett. A csomag tartalma egy védőtok biztonságos közlekedés.

DJ fejhallgató Razer Adaro biztosít a hallgatók nagyon hanghűségért széles frekvencia tartományban 20 - 20000 Hz, amelynek impedanciája 32 Ohm. Összekapcsolása egy audio-berendezés vagy számítógép vagy laptop egy 1,3 méter hosszú kábel, vagy sodrott, mind a klasszikus 3,5mm jack. Ugyancsak tartalmazza a csökkentés 6,35 mm-es jack.Hozzávetőleges súly a termék rögzített 310 gramm.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MR069c8d
Termékszám:  RZ13-01120100-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15