Oldal frissítése

Raysgem Smart Mirror M1

Raysgem Smart Mirror M1

A Raysgem Smart Mirror M1 egy intelligens érintőképernyős tükör Android operációs rendszerrel. A tükör igazán semleges kialakítású, így minden szobába illik. A Smart Mirror M1 támogatja a perifériás érzékelőket, amellyel elvégezheted a bőr elemzését, a súly analízisét és rögzítheted az alvási aktivitást is. A tükör ezeket az adatokat teljesen automatikusan értékeli, így semmiért sem szükséges aggódnod. A Raysgem Smart Mirror M1 érintőképernyővel rendelkezik, amelyet közvetlenül a tükör felületére építettek be, illetve Wifi és Bluetooth technológiával szerelték fel a mobilalkalmazáshoz való kommunikációhoz.

A Smart Mirror M1 intelligens tükör legfontosabb jellemzői

  • Intelligens tükör Android operációs rendszerrel
  • A tükör 21,5 hüvelykes FullHD kijelzővel rendelkezik
  • Egészségügyi elemzés a perifériákhoz való csatlakozáskor
  • Intuitív kialakítású tükör, amely illik minden szobába
  • IP65 tanúsítvány a tükör fürdőszobában való elhelyezéséhez
  • Egyszerű környezet

Tükör minden szobába

Az IP65 minősítésnek köszönhetően a tükröt a fürdőszobában is elhelyezheted. A tükör hőmérséklet-érzékelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megtudd a hőmérsékletet a szobában. A 21,5" MPS FullHD kijelző éles és könnyen olvasható. Az Android operációs rendszer teljesen egyértelmű és intuitív használatot biztosít. Megjelenítheted az időjárást, a szobahőmérsékletet és a vezérlőpanelt is az otthon található egyéb intelligens eszközök vezérlésére.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Kód:  KERa01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15