Oldal frissítése

Rayman Origins

4,7 59 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Rayman Origins

Rayman legendás karaktere nagy felbontásban visszatér hozzád, egy jól sikerült együttműködési akciójátékban 4 játékos számára. A halhatatlan figura alkotója, Michel Ancel talán nem sejtette, hogy 15 évvel ezelőtti első kiadása után a játék folytatása ennyire gyönyörű lesz ilyen sok eredeti karakterrel és ismerős környezettel. Fedezd fel a Rayman eredeti gyökereit. 4 játékos, jump in, jump out és co-op - játssz egyjátékos módban vagy ugorj be az együttműködési módba 3 barátoddal. Ráadásul a játékosok bármikor elhagyhatják a játékot anélkül, hogy másokat is befolyásolnának.

Egyedi hozzáállás a 2D-hez - gazdag világ több mint 100 karakterrel és 12 egyedi környezettel. A Rayman Origins több mint 60 szintet kínál mindenkinek, függetlenül az életkortól és a nemtől. Az új készségek megnyitásával rejtett utakat és titkokat fedezhet fel. Harc az óriásokkal - egy óriási rózsaszín szörny száz szemmel, egy manipulált hegyi gólem, egy gonosz húsevő növény... A Rayman Origins segítségével megküzdhetsz ezekkel a furcsa szörnyekkel és próbára teheted a képességeidet. Játssz a Rayman Origins-szel és fedezd fel az univerzum mágikus varázsát a legendás 2D játékmechanizmussal, amely rajongók millióinak szívét szerezte meg.

Paraméterek és specifikációk:

Tulajdonságok:
Műfaj: platformer
Lokalizáció: angol

Kód:  Hranad0179

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05