Oldal frissítése

Rayman Legends - Xbox Series

4,7 13 értékelés
Szuper ár
6 890 Ft

Rayman Legends - Xbox Series

A Rayman Legends immár az ötödik játék a népszerű sorozatból. A hős Rayman, aki 2011-ben az alkotó, Michel Ancel védnöksége (Beyond Good And Evil, Raving Rabbids) alatt most visszatér a kritikusok és játékosok által is elismert platformjátékba, a Rayman Originsbe. A Rayman Legends közvetlen folytatása az előző epizódnak, a játék száz évvel a korábbi játék eseményei után játszódik.

Akcióval teli platformjáték


Rayman, Globox és a teensie-k is visszatérnek hosszú álmukból, míg a fő ellenség, Bubble Dreamer és serege újra fejébe vette a világ romba döntését. Együtt indulnak az elvarázsolt erdőbe, ahol találnak egy titokzatos sátort tele egy sor lenyűgöző képpel. Közelebbről megvizsgálva úgy tűnik, hogy minden kép egy történetet mesél el a mitikus világról. Amikor épp egy középkori tájképet nézegetnek, az hirtelen beszippantja őket, és a hősök egy másik világban találják magukat, ahol elkezdődnek kalandjaik. A csapat feladata, hogy az egyes világokon átszaladjanak, átugráljanak vagy átverekedjék magukat rajtuk. Röviden, hogy feltárják minden legendás festmény titkát.


Egyedülálló szórakozás


Az új UbiArt grafikusmotor néhány játékelemet 3D-ben kínál egy új rendszerrel, amelynek a megvilágítása és kirajzoltsága magasabb szintre emeli a már eddig is elismert Rayman grafikáját. A Multiplayer mód még inkább növeli a feszültséget, és a figurák együttműködésére fektetik a hangsúlyt. Mindemellett a hősök egy sor kihívással találhatják szembe magukat, amelyek eredményei felkerülnek az online ranglistára. Így az egész világgal összehasonlíthatod magad, a nehéz szinteket még jobban teljesítheted. Az újrajátszhatósággal még jobb eredményeket érhetsz el.

Paraméterek

Platform / Licenc

Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek
A játék grafikai tervezése Rajzolt

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2014
A kiadás hónapja Február

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MXO072b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3307215774687
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15