Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Raycop RS-300 fehér UVC

3,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Raycop RS-300 fehér UVC

A Raycop RS-300 egy antibakteriális ciklon rendszerű kézi porszívó két vibrációs porolólapkával, amely szabadalmaztatott tisztítási rendszerrel működik. Könnyedén megszabadítja a matracaidat, az ágyneműdet, a kárpitozott bútoraidat vagy más textíliáidat az atkáktól, baktériumoktól, penésztől és a nem kívánatos allergénektől. Mindezt rendkívülgyengéd módon, vegyszerek nélkül. A készülék bizonyítottan elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99.9%-át. A beépített HEPA szűrő még a legapróbb mikroszemcséket is kiszűri. A nagyon könnyű szabályozást biztosító One-Touch vezérlés csak egy a porszívó számos praktikus funkciója közül.


Hogyan is működik mindez

Az antibakteriális UV-C porszívó első lépésként az UV-C sterilizáló lámpa segítségével tökéletesen sterilizálja a különféle szövetek és padlók felületét. Ezután a nagyteljesítményű vibráló kefe eltávolítja az egyes szövetszálakba kapaszkodó atkákat. A forgókefe a látható szennyeződések – mint például haj és állatszőr –eltávolításában segít. A porszívózást követően atkák és az egyéb begyűjtött szennyeződések egy mosható tartályba kerülnek. A már említett beépített HEPA szűrő megakadályozza az allergének visszaáramlását, a porszívó rendszere pedig jelzi az esedékes szűrőcserét.


UV-C lámpa

A Raycop 253.7 mm-es hullámhosszúságú UV-C baktériumölő lámpát alkalmaz, amely elpusztítja az atkák DNS-ét, és megelőzi azok újra szaporodását. Az antibakteriális Raycop porszívó számos díjat nyert már el, valamint olyan különféle laboratórium által került jóváhagyásra, amelyek bizonyítottan kimutatták a vegyszermentestisztítás hatékonyságát.


Fő előnyei

  • Végérvényesen elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át
  • Hatékonyan pusztítja el az atkák több, mint 93,5%-át
  • Vegyszermentes tisztítás
  • Tökéletes választás allergiában és asztmában szenvedők számára

A porszívó használatának előnyei

Sokkal több időt töltünk ágyban, mint az otthonunk bármely más részében, mégis erre a területre fordítjuk a legkevesebb figyelmet. Komoly tanulmányok mutatták ki, hogy 2 millió veszélyes atkafajjal és baktériummal osztjuk meg az ágyunkat minden egyes éjszaka. A Raycop RS-300 most már itt van, hogy az ágyad valóban csak a tiéd legyen!

Használata segít megelőzi az allergiás megbetegedések megelőzésében, illetve védelmet nyújt az allergiás tünetek ellen. A minőségbiztosítás a hatékonyságot bizonyító számos kutatást is tartalmaz, amelyeket olyan intézmények végeztek, mint például a The British Allergy Foundation, a prágai Károly Egyetem, a Japan Food ResearchLaboratories, és a LOHAS.



Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Antibakteriális

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Kézi, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Méret & súly

Szélesség 36 cm
Magasság 15,2 cm
Mélység 43,2 cm
Tömeg 2,3 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  IC211a
Termékszám:  8809248468380

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10