Oldal frissítése

Ravensburger Zene

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger Zene

A sok tematikus szöveget és egy gitár ikont ábrázoló 1000 db-os puzzle minden zenerajongó számára ideális választás. A jó minőségű, szilárd karton anyagból készült játék kiváló színvonalát a régi hagyományokkal rendelkező gyártó garantálja. A kész kirakós teljes mérete 70 × 50 cm. Minden darab tökéletesen illeszkedik a Soft - Click technológiához. A tükröződésgátló bevonat minden fénynél biztosítja a láthatóságot.

Főbb jellemzők

  • 2D puzzle
  • Tematikus dalszövegek gitár ikonokkal
  • Minőségi anyag
  • Tükröződésgátló bevonat
  • A kész kép méretei 70 × 50 cm

Tanulás és játék

A teljes kép kirakása nemcsak kihívást jelent, de játék közben tanulni is lehet. A puzzle-on többek között a Rocks My World, Inspires Me, Makes Me Wanna Party All Nigt dalszövegek találhatók. A gyerekek és a felnőttek számára is remek játék, emellett lehetővé teszi a memória, a fantázia és a finommotoros készségek fejlesztését is. Csak azon múlik, hogy szétszeded és újra összerakod, vagy összeragasztod és kirakod a falra.

 

 
Kód:  HRAa9971
Termékszám:  4005556196159
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05