Oldal frissítése

Ravensburger Világtérkép

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ravensburger Világtérkép

Nagyszerű választás szabadidős tevékenységhez! A puzzle kirakása nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a térlátást és a koncentrálókészséget is. A puzzle minden eleme kiváló minőségű, így a 2000 darab kirakásával eltöltött idő felejthetetlen élménnyé válik. A soft - click rendszer biztosítja, hogy az egyes darabok kiválóan illeszkednek egymásba, és nem válnak szét egykönnyen. Minden darab egyedi alakú, ezért soha nem fordulhat elő, hogy a kép nem megfelelő részére kerül. Ráadásul a puzzle tükröződésmentes felületkezelésű, ezért minden megvilágításban jól látható.

Minőségi és kiváló designú Ravensburger puzzle

  • 2D puzzle világtérkép motívummal - egyedülálló lehetőség a földrajzi ismeretek gyakorlására
  • 2000 darab
  • A kép nagysága: 98 cm × 73 cm
  • Soft - click rendszerű egymásba illesztés
  • Tükröződésmentes kialakítású elemek
  • Kiváló minőség, percíz kidolgozás
  • Ajánlott életkor: 15 - 99 év

Rakjátok ki együtt

Figyeljétek gyermekeiteket, amint felfedeznek és különböző készségeiket fejlesztik, mint a: türelem, orientáció, összpontosítás, leleményesség és képzelet - a puzzle kirakása több, mint mulatság!

Kiváló minőség és precíz kidolgozottság

A puzzle összes darabjának a végső képpé kirakása nagyon szórakoztató, de munkaigényes is. A kitűnő végeredmény érdekében elengedhetetlen az összes darab kiemelkedő minősége és ellenállósága - a német Ravensburger gyártó tudatában van ennek, és nem becsüli alul a gyártási folyamat egyetlen lépését sem. Ezért mindig a legjobb minőségű anyagokat használja, és szigorúan ellenőrzi a sablonok gyártását. Annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy két egyforma puzzledarab ne jöhessen létre, a sablonok eredetije kézzel rajzolt. A lézervonalakat kihasználva az összes darab precíz kézi ellenőrzése során a sablonvágó biztosítja az egyes elemek méretének milliméternyi pontosságát, valamint, hogy a végső képben ne jöjjenek létre nem kívánt hézagok. 

Kód:  HRAa6296
Termékszám:  4005556166831
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05