Oldal frissítése

Ravensburger Verdák Puzzle - Verseny Japánban

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ravensburger Verdák Puzzle - Verseny Japánban

A Ravensburger ezúttal a népszerű animációs film, a Verdák szereplőit elevenítette meg ezzel a 15 darabos kirakóval. Nemcsak szórakozásról van szó, hanem gondolkodásról, memóriafejlesztésről és a formafelismerés gyakorlásáról is., a gyerekek imádni fogják!  A kirakott kép mérete 25 x 14,5 cm, mely ideális első tapasztalat gyanánt a kirakózás terén.  3 éves kortól ajánlott.

Jellemzők

  • 15 kiváló minőségű kirakós darab
  • Kerettel és alátéttel
  • Téma: Verdák 
  • A kirakott kép mérete 25 x 14,5 cm

Alkalmas a legkisebbek számára is

 A világ minden tájáról milliók és milliók kedvelik az egyes darabok különböző formákba való beillesztését. Ez a kirakó tökéletes választás a kicsiknek is, akik még csak most ismerkednek ezzel a fajta játékkal. Az alátétnek köszönhetúen sokkal könnyebben illeszthetik össze az egyes darabokat, gyorsabban megérthetik a kirakós lényegét.

 
 
Kód:  HRAa6493
Termékszám:  4005556060061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05