Oldal frissítése

Ravensburger Puzzle Disney Jégvarázs

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger Puzzle Disney Jégvarázs

Ön és gyermeke nagy rajongója a klasszikus kirakósoknak? Akkor válassza a Ravensburger Puzzle-t! Ezek a kirakósok kiváló minőségükről híresek, a darabkák tökéletesen illenek a helyükre. Meglátja, hogy a kirakós összeállítása gyermekével nagyszerű mulatság és a felnőttek számára egy remek relaxációs technika. Amellett, hogy gondolkodásra készteti, gyakorolhatja a finom motorikus készségeket. A Ravensburger Puzzle-lal rengeteg örömteli pillantban lehet része, amikor rájön, hogy egy újabb célt teljesített. 

A Ravensburger Puzzle legfőbb jellemzői:

  • A Ravensburger Puzzle hátlap is tartalmaz kerettel 
  • Jégvarázs mintával
  • Gyermekek számára ajánlott
  • A kirakott kép szép dekorációja lehet a szobának

Puzzle Jégvarázs mintával

Gyermekei minden bizonnyal ismerik a népszerű animációs mesét, a Jégvarázst és hőseit. A Ravensburger Puzzle Jégvarázs tartalmaz egy hátlapot kerettel, amelyen a minta azonnal összeállítható. Az összeállítás után a képet használhatja szép dekorációként gyermeke szobájában, amelyet maga a gyermek készített. A Jégvarázs puzzle az egyszerűségével már kisgyermekek számára is alkalmas. 

Méretei:
32,5 x 24,5 cm

 
Kód:  HRAif4834
Termékszám:  4005556061419

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05