Oldal frissítése

Ravensburger 197385 Prága A Károly-hídon sétálva

4,5 2 értékelés
4 990 Ft

Ravensburger 197385 Prága A Károly-hídon sétálva

Ön a klasszikus puzzle-rajongó és a gyerekek? Szerezd meg a Ravenburger puzzle. Ezeket a rejtvényeket magas színvonal jellemzi, a darabok pontosan illeszkednek a helyükre. Meg fogja találni, hogy a gyerekekkel készített kirakós játék remek szórakozás és felnőtt jó relaxációs technika. De még az agyad sem nyugszik, finom motorkerékpárt használsz. A Ravensburger-puzzle segítségével sok kellemes pillanatot tapasztalhatsz meg, amikor meglátod, hogy megaláztál egy másik célpontot. 

A Ravensburger puzzle legfontosabb jellemzői

  • Ravensburger puzzle, összetettebb motívummal
  • Prága motívumával: a Károly-híd mentén
  • Alkalmas idősebb gyermekek és felnőttek számára
  • A kompozíció kellemes szobabelső lehet

Prágai motívum: A Károly-híd mentén

A Károly híd bájos motívumát fogod látni, amint az egész Ravensburger kirakatát forgatja. A kompozíció után a játék örömének nincs vége, de ez a fal beillesztése után is megtörténhet. Ez az 1000 darabos puzzle az egyik legösszetettebb, és idősebb gyerekeknek vagy felnőtteknek készült. Használja ki a Ravensburger puzzle-t, mint pihentető nap után, vagy esős időben. 

Méretek:
70 × 50 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Darabszám

Darabszám 1 000 db

Téma

Téma Cseh Köztársaság, Épületek

Puzzle típusa

Puzzle típusa Klasszikus
Kód:  HRAif4852
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005556197385
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05