Oldal frissítése

Ravensburger Disney vár 3D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger Disney vár 3D

Imádod a puzzle kirakását, de a klasszikus kirakós puzzle már nem elég vonzó számodra? Próbáld ki a Ravensburger puzzle-t 3D formátumban. A térbeli puzzle darabjai kiváló minőségű és rugalmas műanyagból készültek. Ragasztó nélkül, könnyedén egymásba illeszthetőek a darabok, tehát pontosan arra a helyre rögzíthetők, ahova illenek. A Ravensburger puzzle építőelemei a klasszikus puzzle-lal összehasonítva nem törnek szét, nem hajlanak el, nem karcolnak. A 3D puzzle kiemelkedik kitűnő stabilitása által, kirakása után a szoba díszévé válhat.

A Ravensburger Disney vár főbb jellemzői

  • Ravensburger puzzle 3D formátumban
  • Kiváló minőségű rugalmas műanyag
  • A darabok ragasztó nélkül egymásba illeszkednek
  • Nagy stabilitással rendelkeznek
  • Puzzle Disney vár
  • Az összerakása után a szoba díszévé válhat

Hogyan rakjuk össze a Ravensburger puzzle-t?

Az egyes darabok meg vannak számozva a hátoldalon, így követhető a puzzle összerakása emelkedő számsorrend szerint. Ha azonban kedveled a kihívásokat, a Ravensburger puzzle összerakható a számok segítsége nélkül is. Annál nagyobb lesz az öröm a kirakott modell láttán! A Ravensburger puzzle órákon át nyújt élvezetes szórakozást, emellett a finommotoros készségeket is fejleszti.

Kód:  HRAif4850
Termékszám:  4005556125876
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15