Oldal frissítése

Ravensburger 3D Puzzle 120826 Girly Girl Mary tároló doboz

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger 3D Puzzle 120826 Girly Girl Mary tároló doboz

Ezzel a termékkel a kislányod összerakhat egy saját tároló dobozt a személyes tárgyai és egyéb holmijai számára. A rózsaszín mintás tároló dobozt 216 darab puzzle-ből lehet összerakni. Az egyes darabok erős műanyagból készültek, így azok kiváló stabilitást kínálnak anélkül, hogy ragasztóra lenne szükséged. Az egyenes és speciálisan hajlított részek tökéletesen illeszkednek egymásba, ami erősíti a dobozka stabilitását. A dobozhoz egy belső tálca is a rendelkezésedre áll, amelybe kisebb tárgyakat pakolhatsz és rendszerezhetsz.  A 3D puzzle a Ravensburger márkától vagy a motívum, vagy pedig a számok alapján rakható össze az egyes darabok hátulsó oldalán. Ez a doboz minden kislány szobájában jól fog jönni, ugyanis a kislányok kozmetikumokat, naplókat, üzeneteket, képzőművészeti szükségleteket és egyéb dolgokat is pakolhatnak bele.

A 3D puzzle Ravensburger - Mary 216 darabos tároló doboz legfontosabb tulajdonságai

  • A tároló dobozt speciálisan hajlított darabokból rakhatod össze, amelyek tökéletesen illeszkednek egymásba, így nem lesz szükséged ragasztóra
  • A puzzle erős műanyagból készült
  • A tároló doboz 216 darabból áll
  • A doboz rózsaszín virág motívummal van díszítve, amely minden kislány szobájába illeni fog
  • Az összerakott doboz hozzávetőleges méretei 23 × 16 × 13 cm
  • A 3D puzzle gyermekeknek 9 éves kortól alkalmas

Kód:  HRApta0586
Termékszám:  4005556120826

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05