Oldal frissítése

Ravensburger 130658 - Aranyos pandák

4,8 4 értékelés
4 990 Ft

Ravensburger 130658 - Aranyos pandák

Tökéletes választás a szabadidő eltöltésére! Amikor egy puzzle nem csak jó szórakozás, hanem fejlődik a térbeli képzelőerő, az összpontosításra való képesség és a türelem. Hála annak, hogy a puzzle összes alkatrészének jó a minősége, a 300 darab felett eltöltött idő felejthetetlen élmény lesz. A soft-click összekapcsolási rendszer biztosítja, hogy az egyes darabok tökéletesen illeszkedjenek egymásba, de ugyanolyan könnyen szét is lehessen szedni őket. Minden egyes darabnak egyedi alakja van, így nem történhet meg, hogy a darabot rossz helyre tesszük a képben. Ráadásul a puzzle tükröződésgátló bevonattal van ellátva, így a design tökéletesen látható minden fényviszonynál. 

Minőség és remek Ravensburger design

  • Puzzle panda motívummal
  • 300 db
  • A kép mérete 49 cm x 36 cm
  • Soft-click összekapcsolási rendszer
  • Tükröződésmentes felületkezelés
  • Kiváló minőség és precíz kivitelezés
  • Ajánlott kor 9-99 év

Rakjátok össze együtt

Figyeld, ahogy a gyerekek felfedezik és fejlesztik készségeiket, a türelmet, összpontosítást, ügyességet és képzelőerőt - egy puzzle lehet több is, mint szórakozás!

Kiváló minőség és precíz kivitelezés

A puzzle darabjainak összeillesztése remek szórakozás, de nagy munka is. A tökéletes eredményhez elengedhetetlen, hogy minden része kitűnő minőségű legyen, ugyanakkor ellenálló is - a német Ravensburger gyártó tudatában van ennek, és nem hanyagolja el a gyártás egyetlen lépését sem. Ezért mindig a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak és szigorúan ellenőrzik a sablonok gyártását. Annak érdekében, hogy ne legyen két teljesen ugyanolyan darab, a sablonok tervei kézzel készülnek. A lézervonalak használata az összes vágósablon-darabka precíz kézi ellenőrzése során biztosítja az egyes darabok - milliméterre pontos - méreteit - valamint azt, hogy ne legyenek nem kívánt hézagok a kapott képen.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 9 éves kortól

Darabszám

Darabszám 300 db

Építőkészlet és puzzle

Téma Állatok

Puzzle jellemzői

Puzzle típusa Klasszikus
Kód:  HRAa6392
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005556130658
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05