Oldal frissítése

RASPBERRY Pi NoIR CameraModule V2

14 990 Ft

RASPBERRY Pi NoIR CameraModule V2

Hallott már az új, bombasztikus, bankkártya méretű számítógépről? Az eszközt a brit Raspberry Pi cég fejlesztette ki az iskolai számítástechnikai oktatás támogatására. Emellett tökéletesen használható multimédiás központként is nappalijában, a televízió mellett.

A kameramodul különlegessége abban áll, hogy nem rendelkezik infravörös szűrővel, ezáltal minden nappali fény mellett rögzített kép teljes szokatlanul hat. Az infravörös megvilágítás beszerzésével éjjellátó funkcióval is gazdagodik. A Raspberry Pi lemezéhez való csatlakozás speciális SCI intérfésszel ellátott lapos kábel segítségével valósul meg. Miniatűr, 20 × 25 × 10 mm-es mérete ellenére lehetővé teszi akár 1080p formátumú videók rögzítését 30 fps mellett.

Fő sajátosságok

  • 8 megapixeles Sony CCD IMX219
  • Fotók felbontása: akár 3280 × 2464
  • Négy rögzítő nyílás a kamera rögzítésére
Kód:  RK100c5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  rb-cameraV2IR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20