Oldal frissítése

WOLFSON hangkártya RASPBERRY PI-hez

WOLFSON hangkártya RASPBERRY PI-hez

A Wolfson hangkártya garantáltan megörvendeztet minden minőségi zenekedvelő Raspberry Pi tulajdonost. Egy bővítő hangmodulról van szó, amely nagyszerű kiegészítő a kiváló minőségű zene szerelmeseinek, akik nem elégszenek meg a beépített hangkártyával, vagy a magasabb minőségű hangkimeneteket részesítik előnyben. Az eszköz HD minőségű digitális sztereó felvételt és lejátszást kínál felhasználóinak.

Ezen kívül számtalan előnyét élvezheti, amelyek közé tartozik a VOIP konferencia hívás létrehozása RPi telefonon, a RPi hangaktiválása vagy a barátokkal való online játék. A kártyán D osztályú erősítő található külső hangszórókhoz, külső áramforráshoz való csatlakozóval. A további funkciókhoz a kártyát apró pin headerekkel látták el. A kártya kompatibilis a Raspberry Pi B-vel.

Fő sajátosságok

  • Több típusú bemeneti és kimeneti forrás
  • High Definition audio fájlok lejátszása a Rapsberry Pi-n
  • RPI csatlakozás a felhőbe, melynek köszönhetően otthonában bárhol lehetséges a zenelejátszás
  • Stereo Line-in és Line Out portok a rendszerhez való csatlakozáshoz, amely révén megvalósul a RPi-n a zenelejátszás és felvétel 
  • Boom mikrofon és fejhallgató csatlakoztatása a VOIP telefonon keresztüli kihangosított (hands free) hívásokhoz
  • High Definition hangfelvétel a mikrofonok egyikének használatával vagy Line-in portokon keresztül
 
Kód:  RK116
Termékszám:  RaspberryAudio

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05