Oldal frissítése

Rapture TENTACLE 2 - fekete

4,5 2 értékelés
Leárazás -39 %
23 490 Ft 38 690 Ft

Rapture TENTACLE 2 - fekete

Rapture TENTACLE 2 tartóRendezd aa streaminget! 

A YouTube, TikTok, Instagram vagy más videók készítése mindennapos feladat számodra, és azon gondolkodsz, hogyan fejlesztheted otthoni stúdiódat, hogy videóid még jobbak legyenek? Kezd például a Rapture TENTACLE 2-vel, egy igazi All in One stúdiótartóval, amely LED fények, egy kamera és két monitor rögzítésére van optimalizálva. Ennek a hihetetlenül sokoldalú tartónak az az előnye, hogy széleskörűen kompatibilis a webestartalmak létrehozásához szükséges különböző eszközökkel.

Rapture TENTACLE 2
Rapture TENTACLE 2

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK

Rapture TENTACLE 2

2

MONITOROK SZÁMA

9 kg

MONITOR MAX. SÚLYA

17–32"

MONITOR MÉRETE

91 × 12 × 100 cm

TARTÓ MÉRETEI

acél, műanyag

ANYAG






MIVEL FOG MEGLEPNI A RAPTURE TENTACLE 2?

MIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture TENTACLE 2

NAGYFOKÚ KOMPATIBILITÁSSzinte bármit rögzíthetsz

A Rapture TENTACLE 2 stúdiótartó összesen három, teljes körűen állítható karral rendelkezik, amelyek közül kettő LED fények, kamera, videokamera és egyéb stúdiófelszerelések rögzítésére szolgál. A készülék karokhoz való rögzítése egyszerűen 1/4'' vagy 3/8'' menettel történik. Egy kar maximális terhelhetősége 7 kg, és a kifinomult csuklórendszernek köszönhetően a készülék dönthető (+90°~-90°), forgatható (+90°~-90°) éselfordítható (+180°~-180°) a kamera szögének vagy a fények optimális beállításához.

HELY KÉT MONITOR SZÁMÁRATarts mindent kéznél

A Rapture TENTACLE 2 stúdiótartó két 17-32"-os monitor rögzítésére is alkalmas. A legfeljebb 9 kg teherbírású karok adapterrel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a VESA 75×75 vagy 100×100 méretű egyenes és íves képernyők rögzítését. A többi karhoz hasonlóan ezek is elképesztően variálhatók - dönthetők(+70°~-70°),forgathatók (+90°~-90°) és elfordíthatók (+180°~-180°). Ez a tartó végtelen lehetőségeket kínál otthoni stúdiód testreszabásához.

Rapture TENTACLE 2
Rapture TENTACLE 2

NAGYON JÓ MINŐSÉGŰ KIVITELStabil acélszerkezet

A konzolt egy bilinccsel (10-85 mm) vagy egy gyűrűvel (10-40 mm) rögzítheted az asztalhoz. Minden szükséges szerelési anyagot megtalálsz a csomagban. A Rapture TENTACLE 2 strapabíró acélszerkezetű, a maximális szilárdság, stabilitás és tartósság érdekében. Értékelni fogod az okosan megtervezett kábelkezelő rendszert is, amely biztosítja, hogy a monitor, a kamera vagy a LE lámpa kábelei ne lógjanak rendezetlenül a tartón.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Elhelyezés Asztalra, Kábelkivezetőhöz
VESA felfüggesztés 100×100, 75×75
Konstrukció Forgatható
Karok száma 4 ×
Monitorok max. száma 2

Tulajdonságok

Max. terhelhetőség 9 kg
Képernyő minimális mérete 17 "
Képernyő maximális mérete 32 "
Dőlésszög +/- 90°
Forgás 180 °
Dőlésszög 180 °

Felszereltség

Tulajdonságok és felszereltség Kábelrendező rendszer
Csomag része Szerelőkészlet

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTMB0710
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-AIOM200B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20