Oldal frissítése

Rapture PYTHON STEALTH fekete

3,7 32 értékelés
7 990 Ft

Rapture PYTHON STEALTH fekete

A RAPTURE PYTHON STEALTH GAMER EGÉRNem ismer kompromisszumot a csatákban!

Ne adj esélyt az ellenfeleidnek, küzdj keményen a győzelemért. A Rapture PYTHON gamer egérrel semmi sem korlátozhat – legfeljebb csak a saját képességeid. A könnyű és gyors vezetékes egeret a kompromisszumot nem ismerő PixArt PMW3327 optikai érzékelővel láttuk el, amelynek érzékenysége akár 6200 DPI, gyorsulása 30G és nagyon rövid a válaszideje, így gond nélkül teljesíti az összes gamer igényes elvárásait. A gombok Omron kapcsolókkal rendelkeznek, amelyek tökéletes válaszidővel és kiemelkedően hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. Az egér nagyszerű tulajdonságait még jobban kiemeli a 7 programozható gomb, a stílusos színes háttérvilágítás és az optimális finomhangolást biztosító saját szoftver, amelyet itt tölthetsz le.

PYTHON STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Background

MŰSZAKI ADATOK

Rapture PYTHON STEALTH

PixArt PMW3327

OPTIKAI ÉRZÉKELŐ

600–6200

DPI

1 ms

VÁLASZIDŐ

1000 MHz

Polling rate

30G

GYORSULÁS

220 IPS

tracking speed

6200 fps

FRAME RATE

Kailh Silent

KAPCSOLÓK

7

GOMB

RGB (5 mód)

HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

AMIVEL A RAPTURE PYTHON GAMER STEALTH EGÉR MEGLEP

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

PYTHON STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

PIXART PMW3327Villámgyors optikai érzékelő

A Rapture PYTHON STEALTH a hihetetlenül gyors és teljesen pontos, állítható érzékenységű PixArt PMW3327 optikai érzékelővel rendelkezik. Szerezz ellenőrzést az egér mozgása felett, és állítsd be a DPI értékét az elvárásaidnak megfelelően, minden DPI értéket a LED háttérvilágítás más-más színe jelöl – 600 (piros), 800 (zöld), 1200 (kék), 1600 (sárga), 2400 (türkizkék), 3600 (lila), 6200 (fehér). A változást egyszerűen gombbal vagy a mellékelt szoftver segítségével hajthatod végre.

IGAZÁN GYORS EGÉRA győzelem soha nem volt közelebb

A PixArt PMW3327 optikai érzékelő pontosan érzékeli az akár 30G-s gyorsulást, így a leggyorsabb mozdulatokkal is gond nélkül megbirkózik. Az érzékelés sebessége – Tracking Speed eléri a tökéletes 220 IPS (inches per second) értéket, és megbízhatóan érzékeli a másodperenként akár 558 cm-es távolságot, így az egérpad legapróbb részletét is érzékeli.

PYTHON STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

PYTHON STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

KAILH SILENT KAPCSOLÓKCsendesek és elpusztíthatatlanok

Az összes kapcsolót és gombot, a görgőt is beleértve, nagyon rövid válaszidejű, csendes és megbízható Kailh Silent kapcsolókkal láttuk el. A jobb és a bal gomb élettartamát 10 millió kattintással tették próbára, a többi gomb és a görgő pedig akár 3 millió kattintással is meg tud birkózni. A 60 grammos (+- 15 g) kapcsolási erőnek köszönhetően a gamer egér készen áll az igazán nagy igénybevételre – a Rapture PYTHON STEALTH-szel semmi sem lephet meg.

EGYSZERŰEN MÓDOSÍTHATÓ7 programozható gomb

Egy szoftver (itt letölthető) segítségével nemcsak a DPI értékét módosíthatod, de makrókat is rendelhetsz a 7 programozható gombhoz, vagy beállíthatod az RGB háttérvilágítást az 5 mód egyikébe, és összehangolhatod az egeret a gamer szetteddel. A telepítés Plug & Play, aminek köszönhetően semmit sem kell hosszadalmasan beállítanod, és nem kell vezérlőprogramokat telepítened, a Rapture PYTHON STEALTH néhány pillanat alatt készen áll a játékra.

PYTHON STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

PYTHON STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

KÉNYELMES ÉS ERGONOMIKUSRemekül illik a kézbe

Az egeret úgy tervezték, hogy még több órányi heves játék közben is maximális kényelmet nyújtson számodra. A Rapture PYTHON STEALTH természetes ergonomikus alakot kapott, és remekül illik a kézbe. A gombok a természetes és megszokott helyeken találhatók, így ott leled őket, ahol megszoktad. A kellemes tapintású felület nem csúszik és minden helyzetben erős és biztos fogást tesz lehetővé. Az egér remek megjelenését könnyű és rugalmas, 1,8 méter hosszú PVC kábel egészíti ki.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,6 cm
Magasság 4 cm
Mélység 12,6 cm
Tömeg 112 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11

Egér interfész

Egér interfész USB

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 6 200 DPI
Technológia Optikai
Szenzortípus PixArt PMW3327

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás, Csendes, Programozható
Görgő Hagyományos
Kattintás élettartam 10M

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB

Szín

Szín Fekete
Kód:  RPTGM002d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GMDP3327SB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05