Oldal frissítése

Rapture PODIUM kék

4,2 73 értékelés
Szuper ár
81 790 Ft

Rapture PODIUM kék

RAPTURE PODIUM GAMER SZÉKHihetetlenül kényelmes! 

Ne hagyd, hogy tested szenvedjen a végtelen számítógépes játék közben, és biztosíts kényelmet a számára a Rapture PODIUM gamer székkel! A szék tökéletes ergonómiája függőséget okoz, és még néhány óra elteltével sem akarsz majd felállni belőle. A Rapture PODIUM a kiváló minőségű kivitelezésével, az ülés és a háttámla pontos formázásával és sokféleképpen variálható beállításával téged is meggyőz majd. Modern kinézetének köszönhetően tökéletesen illik majd a többi gamer kiegészítőhöz is.

Rapture Gaming Chair PODIUM
Rapture Gaming Chair PODIUM

MŰSZAKI jellemzők

Rapture PODIUM

lengőzár

MECHANIZMUS

90-150°

ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

120 kg

TERHELHETŐSÉG

160-190 cm

testMAGASSÁG

műanyag

lábcsillag

ágyéki és nyaki

támaszok

PU bőr és textil

Huzat anYAGa

kemény műanyag

kerekek

54 × 70 × 130-139 cm

MÉRET

17,5 kg

TÖMEG

MIvel lep meg A RAPTURE PODIUM gamer SZÉK?

MIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture Gaming Chair PODIUM

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK HOZZÁDKényeztesd magad és pihenj!

A Rapture PODIUM gamer szék alapja egy olyan lengő mechanizmus, amelynek segítségével  a háttámla dőlésszöge 90-160° között fokozatmentesen változtatható, a hintázási ellenállás állítható és a háttámla bármilyen pozícióban rögzíthető - a szék így egyszerű beállítással ergonomikus testhelyzetet tesz lehetővé, és több órás ülés során is megfelelő alátámasztást biztosít a hátadnak. A dönthető háttámlának köszönhetően, ha kell, akár meg is pihenhetsz a széken, ami különösen a hosszú és megterhelő munka vagy számítógépes csaták során jöhet jól.

MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT

Állítható 2D karfák

A gázlift segítségével az ülésmagasság 48-57 cm között állítható. Még a kartámaszok helyes pozíciója is nagyban befolyásolja a játék közbeni kényelmet. Ezért a széket állítható magasságú és szögű karfákkal szereltük fel, amelyeknek hála az optimális kartartás is finomhangolható. A Rapture PODIUM gamer szék könnyen a saját igényeidre szabható.

Rapture Gaming Chair PODIUM
Rapture Gaming Chair PODIUM

ÁGYÉKI ÉS NYAKTÁMASZ
Élvezd a páratlan kényelmet!

Hogy játék közben ne fájduljon meg a gerinced nyaki és ágyéki szakasza, a Rapture PODIUM gamer szék olyan támaszokkal rendelkezik, amelyek támogatják a megfelelő testtartást, és a hosszú játékmenetek során segítenek megelőzni a fájdalmakat. Az ágyék- és nyakpárnáknak köszönhetően a szék pontosan követi a tested vonalát, biztosítja a szükséges alátámasztást és segít a megfeszült izmok tehermentesítésében, amiért különösen a hátad és a nyakad lesz majd hálás.

LUXUS DESIGNMűbőr és textil huzat

A Rapture PODIUM ergonomikusan kialakított, kiváló minőségű habszivacs párnázattal ellátott ülése és háttámlája lenyűgöző. A habszivacsot hidegen formázták, ezáltal légáteresztőbb és rugalmasabb, így a szék tökéletesen alkalmazkodik hozzád, és maximális alátámasztást nyújt testednek. A huzat kiváló minőségű PU bőr és textilbetétek kombinációjából készült a leginkább igénybe vett területeken, ahol a legtöbbször érintkezik a testtel. Így még a forró nyári napokon is nagyfokú kényelemre számíthatsz. További előnye,  hogy szennyeződés esetén egy nedves ruhával nagyon könnyen tisztítható.

Rapture Gaming Chair PODIUM
Rapture Gaming Chair PODIUM

TARTÓS ÉS STABILMegerősített acélszerkezet

A Rapture PODIUM gamer szék 120 kg-ig terhelhető. További említésre méltó erénye a kiváló minőségű acélszerkezet, amely a kritikus helyeken speciális megerősítéssel rendelkezik, így biztosítva a kivételes tartósságot és a hosszú élettartamot. A 60 mm-es műanyag kerekek leginkább szőnyegre ideálisak, de a Rapture PODIUM más felületeken, például járólapon, linóleumon vagy úszó padlón is gond nélkül használható


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge, Ülésmagasság, Fejtámla magassága, Deréktámasz magassága
Összeszerelés A vevőnek kell összeszerelni
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával, Kartámasszal

Karfa

Kartámaszok beállítása Magasság, Felső rész elforgatása

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Műanyag
Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Textil, Szintetikus bőr
Ülőke töltőanyaga Hideg hab (HR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 120 kg

Szín

Szín Kék

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 70 cm
Minimális ülésmagasság 48 cm
Maximális ülésmagasság 57 cm
Ülés szélessége 51 cm
Háttámla max. magassága 83 cm
Szék/fotel tömege 17,5 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Gamer
Kód:  RPTGC0200f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GCPC12L
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05