Oldal frissítése

Rapture NEST fekete

4,4 47 értékelés

Rapture NEST fekete

RAPTURE NEST GAMER SZÉKTökéletes a gamereknek! 

A hosszú órákon át tartó játék eléggé megterheli a testedet. Ezért erre is kell gondolnod, és nem árt beszerezned egy jó minőségű gamer széket. A Rapture NEST jó választás lehet, és nem okoz majd csalódást - gyorsan hozzászoksz majd a nagyszerű ergonómiájú és kényelmes üléshez, és  a nagyfokú variálhatóságot, a kényelmes és könnyen tisztítható anyagokat, a modern kinézetet és a hosszú élettartamot szolgáló, precíz kivitelezést is értékelni fogod.

Rapture Gaming Chair NEST
Rapture Gaming Chair NEST

MŰSZAKI Jellemzők

Rapture NEST

lengőzár

MECHANIZMUS

90-150°

ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

120 kg

TERHELHETŐSÉG

160-190 cm

testMAGASSÁG

műanyag

lábcsillag

ágyéki és nyaki

támaszok

PU műbőr

huzat anyaga

kemény műanyag

kerekek

54 × 70 × 130-139 cm

MÉRET

17,5 kg

TÖMEG

Mivel lep meg A RAPTURE NEST gamer SZÉK?

MIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture Gaming Chair NEST

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK HOZZÁDKényeztesd magad és pihenj!

A Rapture NEST gamer szék alapja a lengő mechanizmus, amelynek segítségével a háttámla dőlésszöge  90-150° között fokozatmentesen változtatható, a hintázási ellenállás állítható, a háttámla pedig bármilyen pozícióban rögzíthető - a szék így egyszerű beállítással ergonomikus testhelyzetet tesz lehetővé, és több órás ülés során is megfelelő alátámasztást biztosít a hátadnak. A dönthető háttámlának köszönhetően, ha kell,akár meg is pihenhetsz a széken, ami különösen a hosszú és megterhelő munka vagy számítógépes csaták során jöhet jól.

MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT

Állítható 2D karfák

A gázlift segítségével az ülésmagasság 48-57 cm között állítható. Még a kartámaszok helyes pozíciója is nagyban befolyásolja a játék közbeni kényelmet. Ezért a széket állítható magasságú és szögű karfákkal szereltük fel, amelyeknek hála az optimális kartartás is finomhangolható. A Rapture NEST gamer szék könnyen a saját igényeidre szabható.

Rapture Gaming Chair NEST
Rapture Gaming Chair NEST

ÁGYÉKI ÉS NYAKTÁMASZ
Élvezd a páratlan kényelmet!

Hogy játék közben ne fájduljon meg a gerinced nyaki és ágyéki szakasza, a Rapture NEST gamer szék olyan támaszokkal rendelkezik, amelyek támogatják a megfelelő testtartást, és a hosszú játékmenetek során segítenek megelőzni a fájdalmakat. Az ágyék- és nyakpárnáknak köszönhetően a szék pontosan követi a tested vonalát, biztosítja a szükséges alátámasztást és segít a megfeszült izmok tehermentesítésében, amiért különösen a hátad és a nyakad lesz majd hálás.

LUXUS DESIGNStílusos műbőr huzat

A Rapture NEST ergonomikusan kialakított, kiváló minőségű habszivacs párnázással ellátott ülése és háttámlája lenyűgöző. A habszivacsot hidegen formázták, ez által légáteresztőbb és rugalmasabb, így a szék tökéletesen alkalmazkodik hozzád, és maximális alátámasztást nyújt testednek. A huzat kiváló minőségű, karcálló PU műbőrből készül. Ennek további előnye, hogy szennyeződés esetén egy nedves ruhával nagyon könnyen tisztítható.

Rapture Gaming Chair NEST
Rapture Gaming Chair NEST

TARTÓS ÉS STABILMegerősített acélszerkezet

A Rapture NEST gamer szék 120 kg-ig terhelhető. További említésre méltó erénye a kiváló minőségű acélszerkezet, amely a kritikus helyeken speciális megerősítéssel rendelkezik, így biztosítva a kivételes tartósságot és a hosszú élettartamot. A 60 mm-es műanyag kerekek leginkább szőnyegre ideálisak, de a Rapture NEST más felületeken, például járólapon, linóleumon vagy úszó padlón is gond nélkül használható.


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge, Ülésmagasság, Fejtámla magassága, Deréktámasz magassága
Összeszerelés A vevőnek kell összeszerelni
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával, Kartámasszal

Karfa

Kartámaszok beállítása Magasság, Felső rész elforgatása

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Műanyag
Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Szintetikus bőr
Ülőke töltőanyaga Hideg hab (HR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 120 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 70 cm
Minimális ülésmagasság 48 cm
Maximális ülésmagasság 57 cm
Ülés szélessége 51 cm
Háttámla max. magassága 83 cm
Szék/fotel tömege 17,5 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Gamer

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTGC0150b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GCNP12B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15