Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rapture IRONCLAD piros

4,6 23 értékelés

Rapture IRONCLAD piros

RAPTURE IRONCLAD GAMER SZÉKVerhetetlen kényelem! 

Mondj búcsút a kényelmetlen játéknak azzal, hogy megvásárolod a tökéletes Rapture IRONCLAD gamer széket, és biztosíts testednek olyan kényelmet, amilyet még soha nem tapasztalt! A Rapture IRONCLAD tökéletes és annyira ergonomikus, hogy szó szerint függőséget okoz, és még néhány óra játék után sem akarsz majd felállni belőle. Emellett kiváló minőségű kialakításával, az ülés és a háttámla precíz formázásával, a robusztus, acélból készül lábcsillaggal vagy a sokféleképpen variálható beállításokkal is meg fog győzni téged. Modern kinézetének köszönhetően tökéletesen illik majd a többi gamer kiegészítőhöz is. 

Rapture Gaming Chair IRONCLAD
Rapture Gaming Chair IRONCLAD

MŰSZAKI jellemzők

Rapture IRONCLAD

lengőzár

MECHANIZMUS

90-160°

ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

130 kg

TERHELHETŐSÉG

170-190 cm

testMAGASSÁGA

acél

lábcsillag

ágyéki és nyaki

támaszok

PU műbőr

huzat ANYAGa

kemény műanyag

kerekek

55 × 69 × 129-136 cm

MÉRET

20,28 kg

TÖMEG

MIvel lep meg a raptURE IRONCLAD gamer SZÉK?

MIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture Gaming Chair IRONCLAD

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK HOZZÁDKényeztesd magad és pihenj!

A Rapture IRONCLAD gamer szék alapja egy lengő mechanizmus, amelynek segítségével a háttámla dőlésszöge 90-160° között fokozatmentesen változtatható, a hintázási ellenállás állítható és a háttámla bármilyen pozícióban rögzíthető - a szék így egyszerű beállítással ergonomikus testhelyzetet tesz lehetővé, és több órás ülés során is megfelelő alátámasztást biztosít a hátadnak. A dönthető háttámlának köszönhetően, ha kell, akár meg is pihenhetsz a széken, ami különösen a hosszú és megterhelő munka vagy számítógépes csaták során jöhet jól.

MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT

Állítható 4D kartámasz

A gázlift segítségével  az ülésmagasság  50-57 cm között kényelmesen beállítható. Még a kartámaszok helyes pozíciója is nagyban befolyásolja, hogy mennyire lesz kényelmes a játék.  Ezért a széket olyan karfákkal szereltük fel, amelyek nemcsak magasságban és szögben, hanem oldalirányban és előre/hátra is állíthatóak. Ez az ötletes kartámaszrendszer az optimális karpozíció finomhangolását is lehetővé teszi. A Rapture IRONCLAD gamer szék minden szempontból pontosan a saját igényeidre szabható.

Rapture Gaming Chair IRONCLAD
Rapture Gaming Chair IRONCLAD

ÁGYÉKI ÉS NYAKTÁMASZ
Élvezd a páratlan kényelmet!

Hogy játék közben ne fájduljon meg a gerinced nyaki és ágyéki szakasza, a Rapture IRONCLAD gamer szék olyan támaszokkal rendelkezik, amelyek támogatják a megfelelő testtartást, és a hosszú játékmenetek során segítenek megelőzni a fájdalmakat. Az ágyék- és nyakpárnáknak köszönhetően a szék pontosan követi a tested vonalát, biztosítja a szükséges alátámasztást és segít a megfeszült izmok tehermentesítésében, amiért különösen a hátad és a nyakad lesz majd hálás.

LUXUS DESIGNPerforált műbőr huzat

A Rapture IRONCLAD ergonomikusan kialakított, kiváló minőségű habszivacs párnázással ellátott ülése és háttámlája lenyűgöző. A habszivacsot  hidegen formázták, ezáltal légáteresztőbb és rugalmasabb, így a szék tökéletesen alkalmazkodik hozzád, és maximális alátámasztást nyújt testednek. A huzat kiváló minőségű, perforált PU bőrből készült,  amely minden körülmények között nagyfokú kényelmet és tökéletes szellőzést biztosít. További előnye, hogy szennyeződésesetén egy nedves ruhával nagyon könnyen tisztítható.

Rapture Gaming Chair IRONCLAD
Rapture Gaming Chair IRONCLAD

TARTÓS ÉS STABILMegerősített acélszerkezet

A Rapture IRONCLAD gamer szék 130 kg-ig terhelhető. További említésre méltó erénye a kiváló minőségű acélszerkezet, amely a kritikus helyeken speciális megerősítéssel rendelkezik, így biztosítva a kivételes tartósságot és a hosszú élettartamot. A 60 mm-es, műanyag kerekek leginkább szőnyegre ideálisak, de a Rapture IRONCLAD más felületeken, például járólapon, linóleumon vagy úszó padlón is gond nélkül használható


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge, Ülésmagasság, Fejtámla magassága, Deréktámasz magassága
Összeszerelés A vevőnek kell összeszerelni
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával, Kartámasszal

Karfa

Kartámaszok beállítása Magasság, Felső rész elforgatása, Mozgatás előre/hátra, Mozgatás jobbra/balra

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Fém
Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Szintetikus bőr
Ülőke töltőanyaga Hideg hab (HR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 130 kg

Szín

Szín Piros

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 55 cm
Minimális ülésmagasság 50 cm
Maximális ülésmagasság 57 cm
Ülés szélessége 69 cm
Háttámla max. magassága 86 cm
Szék/fotel tömege 20,28 kg

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTGC0300d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GCIP13R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15