Oldal frissítése

Rapture GALLEY fekete

4,5 16 értékelés
Szuper ár
138 990 Ft

Rapture GALLEY fekete

RAPTURE GALLEY GAMER SZÉKEgyedülálló deréktámasszal! 

Szeretnél maximális kényelmet biztosítani a hosszú játékmaratonok alatt? Ebben az esetben tegyél a játékbarlangodba egy kiváló minőségű és kényelmes gamer széket! Ezek közé tartozik a Rapture GALLEY, amely kifinomult, ergonomikus és rendkívül kényelmes kialakítással rendelkezik. Végül, de nem utolsósorban egyedülálló deréktámaszt kapott, amely tökéletes alátámasztást és példátlan kényelmet biztosít testednek a több órás ülés közben. Sőt, nagyfokú variálhatóságot, kiváló minőséget és egyszerűséget kínál, ha beállításokról van szó. Könnyedén tisztítható anyagok,modern kialakítás és precíz kivitelezés a hosszú élettartam érdekében! 

Rapture GALLEY gamer szék
Rapture GALLEY gamer szék

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK

Rapture GALLEY

hintázás zárral

MECHANIZMUS

94-120°

ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

120 kg

TEherbírás

160-190 cm

MAGASSÁG

acél

TALP

nyak

Párna

textil

kárpit

kemény műanyag

kerekek

4D

karfák

28,08 kg

TÖMEG

teli MEGLEPetéssel - ez A RAPTURE GALLEY gamer SZÉK!

AMIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture GALLEY gamer szék

NYAK- ÉS DERÉKTÁMASZ 
Élvezd a páratlan kényelmet!

A Rapture GALLEY gamer szék nyakpárnával rendelkezik, amely segít a nyaki gerinc kényelmének megőrzésében. Az ergonomikusan kialakított háttámla egy speciális, csuklóra szerelt mozgatható deréktámaszt tartalmaz, amely tökéletesen alkalmazkodik a hátadhoz. A szék pontosan követi a tested vonalát, tehermentesíti a megfeszült izmokat, miközben elősegíti a helyes testtartást. Többé nem fogsz hát- vagy nyakfájást tapasztalni a hosszú játékmenetek során.

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK HOZZÁDPihenésre tervezték

A zseniálisan megtervezett ergonómiának köszönhetően a szék több órás ülés után is olyan érzést nyújt, mint egy álom. A Rapture GALLEY gamer szék esetében egy kiváló minőségű hintamechanizmusra támaszkodtunk, amely képes az ülésszög folyamatos változtatására 94-120° között, állítható hintázási ellenállással és a háttámla bármilyen pozícióban történő rögzítésével. A háttámlát könnyen beállíthatod a neked legmegfelelőbb szögbe. Ugyanakkor a háttámla hátra dönthető, így szükség esetén akár a széken pihenhetsz is, ami különösen a hosszú és megerőltető számítógépescsatározások után hasznos.

Rapture GALLEY gamer szék
Herní židle Rapture GALLEY

KIFINOMULT MINDEN RÉSZLETÉBENÁllítható 4D kartámaszok

Az ülőfelület elég széles és hosszú, nem nyom sehol, és könnyű ráülni. A 47-54 cm-es magasság a gázdugattyúval könnyedén beállítható. A kartámaszok helyes elhelyezése szintén rendkívül fontos, és nagyban befolyásolja a játék közbeni kényelmet. Ezért szereltük fel a Rapture GALLEY-t fejlett 4D karfákkal, amelyek magassága állítható, előre/hátra és oldalirányban is mozgathatók, lehetővé téve a kéz optimális pozicionálását. Ezenkívül a kartámaszok biztonsági zárral vannak ellátva, amely megakadályozza a véletlen elfordulást vagy elmozdulást. A széket mindenrészletében a te pontos igényeidhez és testarányaidhoz igazíthatod.

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁSElegáns textilborítás

A Rapture GALLEY lenyűgöző, ergonomikusan kialakított és kellően nagyméretű ülőfelülete és háttámlája kiváló minőségű habszivacs párnázással készült, amely tökéletesen alkalmazkodik hozzád és maximálisan megtámasztja a testet. A textilkárpit minden helyzetben kiváló kényelmet biztosít, és tökéletes választás, különösen azok számára, akik sok órát szeretnének a székben tölteni. Kifejezetten nyáron fogod értékelni a textilborítást, mivel jobb légáteresztő-képességgel rendelkezik mint pl. a bőr, ugyanakkor télen sem lesz feleslegesen hideg.

Rapture GALLEY gamer szék
Rapture GALLEY gamer szék

TARTÓS ÉS STABILMegerősített acélszerkezet

A Rapture GALLEY gamer szék terhelhetősége 120 kg-ig terjed. Említést érdemel még a kiváló minőségű acélszerkezet, amely a kritikus helyeken speciális megerősítéssel rendelkezik, így biztosítva a kivételes tartósságot és a hosszú élettartamot. A 65 mm-es műanyag kerekek különösen alkalmasak szőnyegen való használatra, de a Rapture GALLEY más felületeken - járólapon, linóleumon vagy padlószőnyegen - is használható.


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge, Ülésmagasság
Összeszerelés A vevőnek kell összeszerelni
Ülőke Lapos
Támlák Fejtámlával, Kartámasszal

Karfa

Kartámaszok beállítása Magasság, Felső rész elforgatása, Mozgatás előre/hátra, Mozgatás jobbra/balra

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Fém
Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Textil
Ülőke töltőanyaga Molitan (PUR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 120 kg

Szín

Szín Szürke

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 67 cm
Minimális ülésmagasság 47 cm
Maximális ülésmagasság 54 cm
Ülés szélessége 47 cm
Háttámla max. magassága 79 cm
Szék/fotel tömege 28,08 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Gamer

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTGC0400b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GCGF120B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05