Oldal frissítése

Rapture FRIGATE fekete

4,9 7 értékelés

Rapture FRIGATE fekete

RAPTURE FRIGATE GAMER SZÉKKényelem, amit szeretni fogsz! 

Szeretnél maximális kényelmet biztosítani magadnak a hosszú játékmaratonok alatt? Ebben az esetben tegyél játékbarlangodba egy kiváló minőségű és kényelmes gamer széket! Ez a Rapture FRIGATE szék kifinomult, ergonomikus és rendkívül kényelmes kialakítással rendelkezik. Tökéletes megtámasztást nyújt a több órás ülés közben. Ezenkívül a beállításai rendkívüli mértékben variálhatók, tartós és könnyen tisztítható anyagból készült, modern kialakítás és precíz kivitelezés jellemzi. A gyártó garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot is!

Rapture FRIGATE gamer szék
Rapture FRIGATE gamer szék

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK

Rapture FRIGATE

hintázás zárral

MECHANIZMUS

90-135°

ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

120 kg

TERHELHETŐSÉG

160-190 cm

MAGASSÁG

acél

TALP

derék- és nyaki rész

párna

PU műbőr

Kárpitozás

kemény műanyag

kerekek

3D

karfa

22,4 kg

TÖMEG

teli MEGLEPetéssel - ez A RAPTURE FRIGATE gamer szék! 

AMIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture FRIGATE gamer szék

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK HOZZÁDRelaxációra tervezték

A zseniálisan megtervezett ergonómiának köszönhetően a szék több órás ülés után is olyan érzést nyújt, mint egy álom. A Rapture FRIGATE gamer szék gyártásánál kiváló minőségű hintamechanizmusra támaszkodtunk, amely képes az ülésszög folyamatos változtatására 90-135° között, állítható hintázással és a háttámla bármilyen pozícióban történő rögzítésével rendelkezik. A háttámlát könnyedén beállíthatod a neked legmegfelelőbb szögbe. Ugyanakkor a háttámlát hátra is döntheted, így szükség esetén akár a széken pihenhetsz is, ami különösen a hosszú és megerőltetőszámítógépes csatározások után hasznos.

MINDEN RÉSZLETÉBEN
MINDEN RÉSZLETÉBEN

MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT Állítható, 3D karfák

Az ülőfelület széles és hosszú, nem nyom sehol, és könnyű ráülni. Az 52-60 cm-es magassága a gázdugattyúval könnyen beállítható. A kartámaszok helyes elhelyezése szintén rendkívül fontos játék közben, és nagyban befolyásolja a kényelmet. Ezért szereltük fel a Rapture FRIGATE-t 3D karfákkal, amelyeknek állítható a magassága, előre/hátra is mozgathatók, lehetővé téve ezáltal a kéz optimális pozicionálását. A széket a te pontos igényeidhez és testarányaidhoz igazíthatod.

Rapture FRIGATE gamer szék
Rapture FRIGATE gamer szék

DERÉK- ÉS NYAKTÁMASZ 
Élvezd a páratlan kényelmet

Annak érdekében, hogy játék közben ne fájduljon meg a nyakad és a derekad, a Rapture FRIGATE gamer szék állítható párnákkal rendelkezik, amelyek támogatják a megfelelő testtartást, és segítenek megelőzni a fájdalom kialakulását a hosszú játékmenetek alkalmával. A derék- és nyakpárnának köszönhetően a szék pontosan követi a tested vonalát, és biztosítja a szükséges megtámasztást. Segít a megfeszült izmok tehermentesítésében is, amelyet a hátad és a nyakad biztosan meghálál majd.

LUXUS DESIGNStílusos PU műbőr kárpitozás

A Rapture FRIGATE lenyűgöző, ergonomikusan kialakított ülőfelülettel, háttámlája pedig kiváló minőségű habszivacs párnázással rendelkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik hozzád, és maximális alátámasztást biztosít a testnek. A kárpit karcálló és kiváló minőségű PU műbőrből készült. A perforált ülés légáteresztő, így a forró nyári napokon is magas szintű kényelemre számíthatsz. Értékelni fogod, hogy elkoszolódás esetén a PU műbőr rendkívül könnyen tisztítható egy nedves ruhával.

Rapture FRIGATE gamer szék
Rapture FRIGATE gamer szék

TARTÓS ÉS STABILMegerősített acélszerkezet

A Rapture FRIGATE gamer szék terhelhetősége maximum 120 kg. Érdemes megemlíteni a kiváló minőségű, acél és edzett műanyag kombinációjából készült, a kritikus területeken speciális megerősítéssel ellátott szerkezetet is, amely ezáltal kivételes tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A 65 mm-es műanyag kerekek különösen alkalmasak szőnyegen való használatra, de a Rapture FRIGATE más felületeken - járólapon, linóleumon vagy úsztatott padlón - is kiválóan használható.


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge, Ülésmagasság, Fejtámla magassága, Deréktámasz magassága
Összeszerelés A vevőnek kell összeszerelni
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával, Kartámasszal

Karfa

Kartámaszok beállítása Magasság, Felső rész elforgatása, Mozgatás előre/hátra

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Fém
Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Szintetikus bőr
Ülőke töltőanyaga Molitan (PUR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 120 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 67 cm
Minimális ülésmagasság 52 cm
Maximális ülésmagasság 60 cm
Ülés szélessége 53 cm
Háttámla max. magassága 75 cm
Szék/fotel tömege 22,4 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Gamer

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTGC0370b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GCFP120B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15