Oldal frissítése

Rapture COBRA, piros

4,5 268 értékelés
Szuper ár
11 390 Ft

Rapture COBRA, piros

RAPTURE COBRA VEZETÉK NÉLKÜLI GAMER EGÉRSokoldalú gamer fegyver!

A Rapture COBRA vezeték nélküli gamer egérrel teljes mértékben kiélvezheted a játékot, mindenféle korlát nélkül. Az akár 5000 DPI érzékenységű pontos PixArt PAW3325 optikai érzékelő, a 20G-s gyorsulás, a rövid válaszidő és a kapcsolók hihetetlenül hosszú élettartama egyszerűen mindenkit lenyűgöz. A felturbózott egér nagyszerű tulajdonságait még jobban kiemeli a 7 programozható gomb, a stílusosszínesháttérvilágítás és az optimális finomhangolást biztosító sajátszoftver,amelyet itt tölthetsz le.

Rapture COBRA piros

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Background

MŰSZAKI ADATOK

Rapture COBRA

PixArt PMW3325

OPTIKAI ÉRZÉKELŐ

800–5000

DPI

1 ms

VÁLASZIDŐ

1 000 MHz

Polling rate

20G

GYORSULÁS

100 IPS

tracking speed

6200 fps

FRAME RATE

Omron

KAPCSOLÓK

8

GOMB

RGB (7 mód)

HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

AMIVEL A RAPTURE COBRA GAMER EGÉR MEGLEP

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Rapture COBRA piros

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A PIXART PAW3325Optikai érzékelő

A Rapture COBRA a teljesen pontos és kiváló minőségű, állítható érzékenységű PixArt PAW3325 optikai érzékelővel rendelkezik. Szerezz ellenőrzést az egér mozgása felett, és állítsd be a DPI értékét az elvárásaidnak megfelelően. Minden DPI értéket a LED háttárvilágítás más-más színe jelöl – 800 (piros), 1200 (zöld), 2000 (kék), 3200 (piros), 5000 (azúrkék). A változást egyszerűen gombbal vagy amellékeltszoftver segítségével hajthatod végre, utóbbi többek között lehetővéteszi, hogy akár 10000-re emeld a Rapture COBRA egér DPI-jét.

GYORS ÉS PONTOS EGÉRSzerezz előnyt

A PixArt PAW3325 optikai érzékelő pontosan érzékeli az akár 20G-s gyorsulást, így a leggyorsabb mozdulatokkal is gond nélkül megbirkózik. Az érzékelés sebessége – Tracking Speed eléri a 100 IPS (inches per second) értéket, és megbízhatóan érzékeli a percenként akár 254 cm-es sebességet, ezáltal nem korlátozza a gamer képességeidet, és a Rapture COBRA egér egyértelműen nem fogja fékezni a játékot.

Rapture COBRA piros

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture COBRA piros

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

OMRON KAPCSOLÓKIdeálisak nagy igénybevételhez

A Rapture COBRA gamer egeret nagyon rövid válaszidejű, minőségi és megbízható Omron kapcsolókkal láttuk el, amelyek élettartamát 10 millió kattintással tették próbára. A többi gomb és a görgő akár 3 millió kattintással is meg tud birkózni. A 60 grammos (+- 15 g) kapcsolási erőnek köszönhetően a gamer egér készen áll az igazán nagy igénybevételre – a Rapture COBRA-val semmi sem lephet meg.

INTEGRÁLT AKKUMULÁTORJátssz vezetékek nélkül

Nincs több vezeték! A Rapture COBRA egérrel kiélvezheted a mozgás szabadságát. A számítógéphez 10 méret hatótávolsággal rendelkező, miniatűr USB vevő, vagy USB kábel segítségével csatlakoztatható. A 900 mAh kapacitású beépített Li-Ion akkumulátornak köszönhetően többé már nem kell elemet cserélned. Az akkumulátor élettartama RGB üzemmódban akár 50 óra, nem RGB üzemmódban pedig akár 80 óra is lehet. Az egeret egyszerűen feltöltheted a mellékelt fonott USB-C kábelen keresztül. Az egér 5 óra alatt töltődik fel, ha USB 2.0-t használsz, és 3 óra alatt, ha USB 3.0-t használsz. Hogy azakkumulátorne merüljön feleslegesen, az egér automatikus átvált alvó üzemmódba, ha egy bizonyos ideig nem használod.

Rapture COBRA piros

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture COBRA piros

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

EGYSZERŰEN BEÁLLÍTHATOD AZ LNA-T7 programozható gomb

Egy szoftver (itt letölthető) segítségével nemcsak a DPI értékét módosíthatod, de makrókat is rendelhetsz az összesen 8 gomb közül héthez, vagy beállíthatod az RGB háttérvilágítást a 7 mód egyikébe, és összehangolhatod az egeret a gamer szetteddel. A telepítés Plug & Play, aminek köszönhetően semmitsemkell hosszadalmasan beállítanod, és nem kell vezérlőprogramokattelepítened - a Rapture COBRA néhány pillanat alatt készen áll a játékra.

KÉNYELMES ÉS ERGONOMIKUSRemekül illik a kézbe

Az egeret úgy tervezték, hogy még több órányi heves játék közben is maximális kényelmet nyújtson neked. A Rapture COBRA természetes ergonomikus alakot kapott, és remekül illik a kézbe. A gombok a természetes és megszokott helyeken találhatók, így ott leled őket, ahol megszoktad. A kellemes tapintású felület nem csúszik és minden helyzetben erős és biztos fogást tesz lehetővé.

Rapture COBRA piros

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység
Elem típusa Li-Ion
Elemek száma 1 ×

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, macOS

Érzékelő

Érzékenység 5 000 DPI
Technológia Optikai
Szenzortípus Pixart PMW 3325

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás, Programozható
Görgő Hagyományos
Kapcsoló típusa Omron
Kattintás élettartam 10M

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB
Üzemidő 80 óra
További tulajdonságok Fonott kábel, Levehető kábel

Méret & súly

Szélesség 6,6 cm
Magasság 4 cm
Mélység 12,6 cm
Tömeg 118 g

Szín

Szín Piros

A csomagban

Csomag tartalma Unifying vevőegység
Kód:  RPTGM003f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GMSC3325RR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20