Oldal frissítése

Raiing iThermonitor

4,4 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Raiing iThermonitor


Figyeli a hőmérsékletet Ön helyett

A vezeték nélküli iThermonitor hőmérő egész nap folyamatosan figyeli a beteg gyermekének testhőmérsékletét. Ha meghaladja a beállított értéket, azonnal figyelmezteti Önt, hogy tegye meg a szükséges óvintézkedéseket. Alkalmas a fibrillációs rohamok kockázatánál is.


A Raiing iThermonitor hőmérő előnyei

  • Párosítható mobiltelefonnal Bluetooth segítségével
  • A nap 24 órájában figyeli a hőmérsékletet
  • Figyelmeztet láz esetén
  • Rendkívül pontos feljegyzéseket nyújt a gyermekorvosok számára
  • Pontos hőmérsékletmérés


Ingyenes mobilalkalmazás

A mobilalkalmazást, amely teljes egészében cseh nyelvű, ingyenesen töltheti le. És mindezt olyan okostelefonra, amely Android vagy iOS operációs rendszerrel fut.

Ha a hőmérséklet meghaladja a beállított értéket, a mobilalkalmazás hangjelzéssel figyelmezteti Önt. Az idő emlékeztető funkcióval pontosan betarthatja az egyes gyógyszerek közötti időközöket.




Feljegyzéseket készít az orvosok számára

A vezeték nélküli Raiing iThermonitor eltárolja az összes hőmérsékleti feljegyzést az alkalmazásban Bluetooth-on keresztül. Az alkalmazás nagyon jól áttekinthető és részletes áttekintést nyújt a hőmérséklet alakulásáról, a gyógyszer adagolásáról, stb. Ezek a feljegyzések kinyomtathatóak a gyermekorvos számára.



Maximális pontosság

Az iThermonitor hőmérő 4 másodpercenként méri a hőmérsékletet, 0,05 °C pontossággal és legfeljebb öt percig a hónaljhoz való tapasztástól.

A kialakításának köszönhetően nem hajlamos a testhőmérséklet zavaró és torzító hatására, és ezáltal olyan maximális pontosságú eredményeket nyújt, amely összehasonlítható a klinikai invazív módszerekkel.



Távoli hozzáférés az adatokhoz

Egy másik telefon vagy tablet használatával megfigyelheti a hőmérséklet alakulását az interneten keresztül. Tehát nem szükséges a Bluetooth jel tartományán belül tartózkodni. Egyidejűleg több hőmérő is nyomon követhető.

Biztonságos

A Bluetooth jel intenzitása több mint 10 000-szer gyengébb, mint a mobiltelefonoknál, ezért a nemkívánatos egészségügyi hatásoktól való félelem nem áll fenn. Az iThermonitor orvosi eszközként van hitelesítve.



Könnyen kezelhető

A hőmérő a baba keze alá egy finom ragtapasz segítségével helyezhető el. Ezután az iThermonitort elég csatlakoztatni Bluetooth-on keresztül okostelefonhoz vagy tablethez. Ez lehetővé teszi, hogy következetesen és csendesen figyelemmel kísérje a kisbaba testhőmérsékletét.


 

Paraméterek

Típus

Típus Érintős
Használat módja Hónaljban

Speciális funkció

Mérési sebesség 4 s
Különleges funkció Mobilalkalmazással
Kód:  ITHA001
Termékszám:  WTM-BT30-I

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20