Oldal frissítése

Raiing tartalék tapaszok iFertracker-hez

4,0 1 értékelés

Raiing tartalék tapaszok iFertracker-hez

Párjával, férjével együtt kisbabát terveznek? Pontos áttekintése van ciklusának termékeny, illetve terméketlen napjairól a Raiing cég iFertracker ovulációs monitorának köszönhetően? Akkor a tökéletesen pontos méréshez Önnek már csak azok az orvosi tapaszok hiányoznak, amelyekkel a műszert könnyen felhelyezheti a hónalja alá. 

A kétoldali ragasztó tapaszok, amelyek közepén egy nyílás található, a mérőműszer kényelmes viseletét biztosítják az Ön számára, semmiben sem kell magát korlátoznia. Attól sem kell tartania, hogy a ragasztótól kiütés, vagy ekcéma alakul ki a bőrén. A tapaszok nem mérgezőek, hipoallergének és megfelelnek az ISO 109993-1, ISO 109993-5 és ISO 109993-10 szabványoknak. Megszűnik az utánvásárlással való gondja. A csomagolás 60 db tapaszt tartalmaz, ez két hónapos használatra elegendő.

Hogyan kell használni a tapaszt

  • helyezze a tapaszt a monitorra úgy, hogy a hőmérséklet-érzékelő körül legyen a tapaszon lévő nyílás
  • nyomja az iFertracker monitort a tapasszal együtt a hónalja alá
  • élvezze a készülék kényelmes viselését korlátozások nélkül

További információk

  • Erősen tart, és fájdalommentes az eltávolítása
  • Nem hagy nyomot
  • Nem alkalmazható sérült bőrfelületen
  • Használja szobahőmérsékleten

Paraméterek

Típus

Típus Érintős
Kód:  ITHA001i

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10