Oldal frissítése

RAID Molyirtó cédrus illattal 2 db

4,2 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RAID Molyirtó cédrus illattal 2 db

Raid molyírtó zselé.  Könnyen beakasztható a szekrénybe a ruhák közé. A molyírtózselé egy erős fogantyú alakú kartonra helyezték. A szekrény kellemes illatú lesz, a rovarokat pedig akár 4 hónpaon keresztül is távol tartja a ruháktól. Javasolt szekrényekbe, polokra vagy fiókokba helyezni.  

Legfontosabb jellemzők

  • Védi a ruhákat ruhamolyokkal szemben
  • Tartós védelmet jelent (legfeljebb 4 hónapon át)
  • Hatékonyan elpusztítja a molyokat
  • Gyors hatás
  • Finom cédrusillat
  • Ideálisan elhelyezhető a szekrényben
  • Erős kartonból kialakított fogas

összetétel

Hatóanyag: Cinnamil-alkohol, citronellol, geraniol, citrál, d-limonén, kumarin, 1- (2,6,6-trimetil-l-ciklohexén-l-il) -pent-l-én-3-on. Allergiás reakciót okozhat.

Használati utasítás: 1. Távolítsa el egymástól a tasakokat. 2.Helyezze fel a zselét a kartonból kialakított fogasra. 3. Vegye le a fóliát. 4. Csúsztassa a kartonlemez alját a táska hátsó nyílásába. Akassza be a zselépárnát a szekrénybe, vagy tegye be a fiókba. Kerülje a félig áteresztő membrán közvetlen érintkezését ruhával és műanyagokkal. A 2 zacskó elegendő 0,5 m3-re. A szezon elején, ha a gél megszárad, vagy a szag eltűnik, cserélje ki a terméket. A használat utánai 3. naptól jelent védelmet.

Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatosított

Rendeltetés

Rendeltetés Moly ellen

Forma

Forma Zacskók

Tulajdonságok

Parfüm Illatosított
Rovarölő szer tartalma igen
Kód:  ODP065
Termékszám:  4000290902844
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05