Oldal frissítése

Rabalux Lollipop Rainbow 7011

3,7 7 értékelés
11 890 Ft

Rabalux Lollipop Rainbow 7011

A dekoratív Rabalux Rainbow lávalámpa a Lollipop sorozatból tökéletesen illeszkedik bármilyen modern belső térbe, otthoni és irodai használatra egyaránt kiváló. A lámpa fényforrása egy E14 foglalatú izzó, ajánlott az energiatakarékos izzó használata. A maximális energiafogyasztás 25 W, a védelem foka IP20. A Rabalux a fém és az üveg elegáns kombinációját választotta a Lollipop 70111 láva lámpa gyártásához - mindezt kellemes szivárványos kivitelben, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpa számára.

A Rabalux Lollipop Rainbow 7011 lámpa legfontosabb jellemzői

  • Dekoratív lávalámpa vonzó megjelenéssel
  • Rabalux Lollipop Rainbow 7011 lámpa kellemes, többszínű kivitellel bír
  • A fém és az üveg stílusos kombinációja
  • Tompított fény, amely tökéletes hangulatot teremt
  • Optimális, IP20 védelem

Minden modern belső térbe illik

A dekoratív Lollipop láva lámpa magassága 42 cm. Fő előnye az elegáns és érdekes formatervezés, amely illeszkedik a modern belső térbe. A védelem foka IP20. Csak csomagold ki a lámpát, és máris ragyoghat, vagy élvezheted a nyugtató lámpa pihentető látványát. A lávalámpa színes viasz segítségével működik, amely a lámpa bekapcsolásakor és felmelegítésekor áramlik és mozog. A lámpa tompított fényt bocsát ki, amely tökéletes hangulatot teremt, de nem alkalmas központi fényforrásként.

Méretek:
42 × 11 cm

Súly:
1400 g

Foglalat:
E14


Kód:  RBLX19095
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  96884
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20