Oldal frissítése

Quercetti Tecno Puzzle

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quercetti Tecno Puzzle

Próbáld ki te is ezt a perforált elemekből álló, csavarozható kirakót! A három tematikus háttér és a kilenc vadállat segítségével könnyedén létrehozhatod saját vadonodat. Lehetsz a vad dzsungelben vagy a forró szavannán, ahol együtt él az oroszlán, az elefánt, a strucc, a víziló, a zebra, az orrszarvú, a zsiráf, a tukán, sőt, még egy krokodil is. A játék egyszerűen kezelhető, még a kis gyermekek is könnyen megalkothatják saját képeiket - elég a figurákat a háttérlapra fel- és lecsavarozni bármiféle szerszám nélkül. 

Pont, mint a vadonban

  • A perforált elemekből különféle dzsungel- vagy szavannabéli jeleneteket alkothatunk
  • Három tematikus háttér, kilenc állat, alaplap, csavarok
  • A csavarok szerszám nélkül is könnyen rögzíthetők
  • Fejleszti a gyermekek képzelőerejét, logikus gondolkodását és finommotorikus készségeit
  • Minőségi, tartós kidolgozás
  • Vidám színek
  • 3 éves kortól ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAif1861
Termékszám:  8007905005569
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10