Oldal frissítése

Quercetti Skyrail XL Wall

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quercetti Skyrail XL Wall

Dekoráld ki szobád fal ezzel az egyedi golyópályával! A Quercetti játékkészlete alkalmas 4 éves kortól kezdve egészen 10 éves korig. Tanuld meg a fizika alapjait ennek a játéknak a segítségével!

Legfontosabb jellemzők

  • Iskolai oktatójáték
  • Szórakozás és tanulás is egyben
  • Kellemes dekoráció
  • Gyermekek számára ajánlott, 4 és 10 éves kor között

Iskolai oktatójáték

A Skyrail falra szerelhető játéka egyszerre szórakoztató és oktató jellegű. Miután felszerelte a golyópályát, elkezdheti szervezni az izgalmas meneteket, melyek minden alkalommal mások lesznek. Az útvonalakat könnyedén meg lehet változtatni, biztosítva ezáltal a játék sokszínűségét. Míg a gyerekek próbálják úgy összeszerelni az útvonalat, hogy a golyók minden gond nélkül átguruljanak rajta, addig észrevétlenül fejlődni fog a logikus gondolkodásuk, a képzeletük és a kézügyességük. Ráadásul sokat tanulhatnak az alapvető fizikai jelenségekről, mint például a súrlódásról, a sebességről és a gravitációról. 

Kód:  HRAif1871
Termékszám:  8007905066706

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15