Oldal frissítése

Qubino Weather Station

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Qubino Weather Station

A Qubino olyan időjárási állomás, amely különböző funkciókkal rendelkezik különböző időjárási adatok detektálására. Az időjárási információk mellett említésre méltó a kiváló tervezés is. Az eszköz megkönnyíti az ember életét, miközben a ház megjelenését is javítja. A Qubino meteorológiai állomás érzékelői 433 MHz-es rádiófrekvenciával szabályozottak, amelyet a mellékelt vezeték nélküli kártyán keresztül továbbít a Z-Wave jelre. Szél, fagy, eső, hőmérséklet (beltéri és kültéri) és páratartalom (beltéri és kültéri) mérésére is alkalmas.

A Qubino Weather Station főbb előnyei

  • A Qubino időjárásállomás 4 érzékelővel rendelkezik
  • A lehető legtöbb információ érdekében esőmérővel és szélérzékelővel is ellátott
  • A Qubino Weather Station természetesen LCD kijelzővel rendelkezik
  • Mutatja mind a beltéri, mind a kültéri hőmérsékletet
  • Megbízható vezeték nélküli technológia: 433 MHz / Z-Wave Plus
  • Az USB-kártya az érzékelő által mért értékeket a Z-Wave hálózathoz továbbítja

Smart Weather Station a Qubino-tól

Ha az időjárás állomás esőt vagy vihart észlel, akkor a Qubino időjárásállomás segítségével automatikusan bezárhatja az ablakokat. Ráadásul a Qubino meteorológiai állomás levegőérzékelői (a helyi kijelzőn és a rádión keresztül a vezérlőközpontba) jelentik a hőmérséklet és a páratartalom értékét belülről és kívülről. Így mindig tudni fogja, hogy szüksége van-e melegebb ruhákra, avagy sem.

Z-Wave Plus

A Z-Wave Plus egy új lépés a Z-Wave igazolási folyamatában, amely segítséget nyújt a fogyasztóknak a nemrégiben bevezetett Z-Wave "GEN5" hardverplatform használatában, más néven az 500-as vagy az 5. generációs Z-Wave-ben. A Z-Wave Plus minősített megoldása olyan fejlett funkciókat és szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek növelik a felhasználói élményt, valamint felgyorsítják a Z-Wave telepítését és beállítását.

Kód:  QUBIa01
Termékszám:  GOAEZMNHZD1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20