Oldal frissítése

Quadcopter Dromida Vista FPV sárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quadcopter Dromida Vista FPV sárga

Egy kamerás drón, amely kiváló repülési jellemzőkkel rendelkezik ahhoz, hogy beltéren és kültéren egyaránt hasznáhasd. Ez a 14 éves kortól ajánlott Dromida Vista FPV. A drón kiváló minőségű műanyagból készült, ez védi a sérülésektől, és semmivel sem összetéveszthető kinézetet kölcsönöz neki. Tömege mindössze 136 gramm, átmérője 251 mm.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Beltéri és kültéri használatra
  • A beépített 720p kamerával csodálatos felvételeket készíthetsz a magasból
  • A felvételt egy hálózaton belül online átküldheted az okostelefonodra vagy a tabletedre
  • Színes LED-es lámpák a jobb irányíthatóság érdekében
  • A csomagban egy rádióadó és egy tartalék légcsavar is található

Hihetetlenül jó szórakozás kültéren és beltéren

A Vista FPV segítségével még az irodában is jól érezheted magad. Olyan mozgékony, hogy repülhetsz vele magasan és alacsonyan, valalmint külünféle manővereket próbálhatsz ki. Fedezd fel a tudását, forogj, fordulj fejtetőre és repülj a távirányító gombjának megnyomásával. A drón négy repülési üzemmódjával kiváló választás kezdők számára, illetve a profiknak is, akik a drón összes akrobatikus képességét kihasználhatják. A pontos repülést a három tengelyes stabilizáló rendszer biztosítja, így még kis térben is repülhetsz vele.

Közvetlen átvitel a kamerából

A beépített 720p kamera egy 4GB-os microSD kártyára rögzít, akár madarakról is készíthetsz különleges képeket. Kezdd azzal, hogy körülnézel a környéken szokatlan szögből és magasságból. A képet WiFi-n keresztül valós időben átküldheted a mobilodra vagy a tabletedre. Ehhez annyit kell tenned, hogy letöltöd a Drone View alkalmazást a Google Play áruházból vagy az App Store-ból.

Négyféle üzemmód

  • Egyszerű: beltéri használatra, és a repülést még tanuló kezdők számára
  • Normál: kültéri használatra
  • Haladó: a különleges stabilizáció kikapcsolva
  • Profi: a különleges stabilizáció kikapcsolva, fejlettebb irányítási lehetőségek

A csomag tartalma
Quadcopter Vista FPV, rádiós vezérlő, LED világítás, tartalék légcsavar, mini kamera, telefontartó, 4GB-os microSD kártya, üzembehelyezési kézikönyv, csavarhúzó, 4 x AAA elem, Li-Po akkumulátor, USB töltő

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Modell
Kód:  HRAa6467
Termékszám:  0707768204045

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15