Oldal frissítése

Dromida Verso BB Inversion RTF quadrocopter

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Dromida Verso BB Inversion RTF quadrocopter


Új távlatok nyílnak a drónok reptetésében. Ez a kis csibész fejjel lefelé is képes elindulni, repülni és földet érni. A forgó motorok számos manőverezési lehetőséget biztosítanak, továbbá hihetetlen trükkökre is képesek. Természetesen a két repülési üzemmód között gyorsan tud váltani. Az asszisztensi technológiának hála a forgások közben is kiválóan fog tájékozódni, és a vezérlés egyszerű marad.


Kis akrobata

Fürge, gyors és könnyen irányítható. Ez Dromida Verso.

kis akrobata
 

Legfontosabb jellemzői

  • Lehetséges fejjel lefelé is repülni
  • Stabil szerkezet
  • Stabil repülési útvonal
  • Az automatikus megfordulás lehetősége
  • A csomag tartalmaz mindent, amire szükség van
  • Négy darab, vezérlőbe való AA elem 
Dromida Verso
 

Kezdőknek és haladóknak egyaránt

A Dromida Verso lehetőséget kínál a repülési funkciók közötti váltásra a kezdő pilótának való, és a haladók számára tervezett módok között. Így összesen három repülési mód közül választhat. Ne aggódjon, a drón mindenre készen áll, szerkezetének köszönhetően hosszú ideig működőképes marad. A LED diódák extra segítséget nyújtanak a tájékozódás során, és lehetővé teszik a sötét sarkok felfedezését.

Felszállásra kész
 

Felszállásra kész

A Dromida termékek esetében már hagyomány, hogy a csomag minden szükséges elemet tartalmaz ahhoz, hogy rögtön elindulhasson a légi küldetés.


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Modell
Kód:  HRAa8085
Termékszám:  707768801015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05