Oldal frissítése

Dromida KODO UAV Camera HD RTF kvadrokopter

2,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dromida KODO UAV Camera HD RTF kvadrokopter

Ismerkedjen meg a Dromida gyártócég KODO HD modelljével, amely minden tekintetben abszolút forradalminak minősül a kvadrokopterek világában. Egy olyan drónról van szó, melyet 1080p kamerával láttak el, így az eszköz jobb, részletesebb és rendkívül éles fotó-, illetve filmfelvételek rögzítésére képes. Mivel a kamera szöge kézzel állítható be, így pontosan olyan felvételeket készíthet vele, amilyeneket szeretne.

Gyorsabb reakciók és kiemelkedő ügyesség

A drón alacsony, mindössze 40 grammos tömegének köszönhetően a repülés időtartama teljesen feltöltött akkumulátor esetén akár 20 %-kal meghosszabbítható az előző modellhez képest. Ez a gyakorlatban 5 perc és 30 másodperces repülési időt jelent. A kvadrokopter alacsony tömege gyorsabb és fürgébb reakciót, valamint jóval nagyobb ügyességet biztosít az olyan akrobatikus mutatványok és trükkök során, mint például a csavarok vagy a fordulatok.

100%-os készenlét az azonnali repülésre

A Dromida KODO HD kvadrokoptert teljes felszereltséggel együtt küldjük. A csomag kibontása után csupán fel kell tölteni az akkumulátort, és máris kipróbálhatja a drón által kínált rengeteg lehetőséget. Az egyedi kamerán kívül háromtengelyű giroszkóppal, három darab, folyamatos és stabil repülést biztosító gyorsulásmérővel, 3 repülési móddal, valamint LED világítással is rendelkezik a könnyebb tájékozódás érdekében.

Ellenállóság és biztonság az első helyen

A Dromida KODO HD kvadrokopter minőségi és szilárd anyagokból készült, amelyek kezeskednek a hosszútávú és problémamentes használatért. Az eszköz testének robusztus műanyag vázával tökéletes összhangban áll áramvonalas formájú motorháztetője. A felszállás biztonságáért a motor biztosítéka felel, amely gondoskodik róla, hogy a motorok ne induljanak be, ameddig a vevő nincs bekapcsolva.

Teljes kontroll alatt tartott vezérlés

A drón fotók vagy videók készítésére szolgáló nyomógombbal, valamint automatikus légfelvétel elindítására vagy a pontos mozgásrögzítést és megjelenítést szolgáló digitális kiegyensúlyozás beállítására szolgáló nyomógombbal is rendelkezik. Ezeknek az izgalmas funkcióknak köszönhetően a KODO HD kvadrokopterrel garantáltan nem fog unatkozni. Speciális technológiája, amely 2,4 GHz-es frekvencián működik, abszolút független vezérlést biztosít, így Önnek nem kell ellenőriznie, hogy nincs-e esetleg a közelben egy másik modell.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Azonnal készen áll a felszállásra
  • 1080p felbontású kamera
  • Manuálisan állítható kameraállás
  • LED világítás a jobb láthatóság érdekében
  • Digitális kiegyensúlyozás a pontos mozgásrögzítés érdekében

 

 

 

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Modell
Kód:  HRAa10371
Termékszám:  707768200061

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10