Oldal frissítése

Quad Lock Universal adapter V2

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Universal adapter V2

A Quad Lock innovatív rögzítő rendszer alkalmas a népszerű mobiltelefonok, többek közt az Apple iPhone és a Samsung Galaxy stb. rögzítésére. Ez az egyedülálló rendszer kiemelkedik sokoldalúságával, ennek köszönhetően használható a mindennapi tevékenységek során és sportolás közben is. A tartóval ellátott telefon felszerelhető a kerékpár kormányára, a karjára futás közben, valamint használható az autóban is, mint GPS navigáció. Helyezze készülékét a legkönnyebb, legerősebb és legbiztonságosabb tartóba a piacon.

Legfontosabb jellemzők

  • Biztonságos rögzítés tok nélkül
  • Egyedülálló rögzítési rendszer
  • "Twist Lock and Go" innovatív zárrendszer
  • A Quad Lock termékekhez tervezték (tartók, állványok, szalag)
  • Az adapter új, keskenyebb változata kerekítéssel
  • A csomag tartalma egy tisztítókendő a telefonra
  • Méret 55 x 65 mm

Különböző eszközökhöz

Ha nincs a tulajdonában egy iPhone vagy Samsung Galaxy S4 / S5 eszköz, s ennek ellenére szeretne ennek a különleges tartórendszernek a tulajdonosa lenni, van megoldásunk az Ön számára. A Quad Lock Universal adapter bármilyen mobiltelefonhoz rögzíthető. Csak távolítsa el a védő ragasztó réteget, és rögzítse az adaptert a telefon hátuljára. A nagyon erős 3M HVB ragasztószalag a legtöbb mobiltelefonon, tableton, és más eszközön erős kötést biztosít. Ha úgy dönt, már nem szeretné használni a tartót, az adapter könnyedén eltávolítható meleg levegő segítségével - a ragasztó nem hagy nyomot a készüléken. 

 
Kód:  QUAL04e
Termékszám:  QLA-UNI-2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10