Oldal frissítése

Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó

4,8 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó


Quadlock
 

Quad Lock kerékpáros tartó

Kerékpáros tartó opcionálisan mobiltelefonhoz vagy kamerához. Egyszerűen felszerelhető 25,4 mm és 31,8 mm átmérőjű kormányra. A szabadalmaztatott Quad Lock technológia kettős zárrendszerrrel nem kell aggódnia telefonja elvesztésétől.


Egyszerű felrakás

Rendkívül egyszerűen feltehető a kormányra vagy egyéb rövidebb részre a forgórendszernek köszönhetően. A telefon vagy a fényképezőgép csatlakoztatásához szükséges adapter a csomagban nem szerepel, ezáltal ajánlott külön beszerezni. Ezt megtalálhatja kínálatunkban is, csak válassza ki a telefon típusát.

kamera
 

lock
 

Maximális kompatibilitás

A tartó különösen alkalmas hegyi kerékpárokra és más atipikus alakú kormányra. Az út alatt remekül látható a telefon kijelzője, és a kis kialakításnak köszönhetően jó aerodinamikát biztosít.


 
Kód:  QUAL04k
Termékszám:  QLM-OFM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10