Oldal frissítése

Quad Lock kerékpáros foglalat PRO

4,9 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock kerékpáros foglalat PRO

A Quad Lock tartórendszer innovatív tartórendszer népszerű mobiltelefonokhoz, mint például az Apple iPhone vagy a Samsung Galaxy stb. Ezt az egyedülálló rendszert a sokoldalúság jellemzi, amely mindennapi- és sporttevékenységekben használható. Használd mobiltelefonodhoz a piacon elérhető legkönnyebb, legerősebb és legbiztonságosabb tokot.
A Quad Lock Bike Mount Pro opcionális szerelési készlet 25-40 mm-es kormányfogantyúval rendelkező kerekekhez és motorokhoz használható. A tartót a kerékpárosok és a motorosok használhatják, akik mobiltelefonjukat GPS navigátorként használják, vagy szeretnék látni hívásaikat út közben. A telepítés nagyon egyszerű, és néhány pillanat alatt készen is van. Az egyszerű rögzítő o-gyűrűk biztosítják a konzol stabil helyzetét. Hosszú távon a konzolt szorító hevederekkel rögzítheted.
Csomag tartalma:

1x Quad Lock kerékpártartó PRO

2x biztonsági szorító heveder

4x szerelőgyűrű (2 nagy, 2 kicsi)

 

Kompatibilis eszközök:
Galaxy S4, Galaxy S5, iPhone 4 / 4S, iPhone 5 / 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plusz
A Quad Lock tok nem tartozék. Külön megvásárolható.

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Kerékpárra, Motorra
Kód:  QUAL02
Termékszám:  QLM-BMP-BL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20