Oldal frissítése

Quad Lock - iPhone 6 Plus/6S Plus

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock - iPhone 6 Plus/6S Plus

 

 

Ez az egyedi telefontartó megvédi iPhone 6 Plus, illetve 6S Plus készülékedet, és lehetőséget biztosít telefonod karpánthoz való csatolására, hogy futás közben se kelljen figyelmen kívül hagynod azt. A kifinomult zárrendszer egyébként lehetővé teszi a telefon rögzítését más tartókhoz, amelyeket külön beszerezhetsz lakásodba, az irodába, vagy akár autódba. A telefon csatlakoztatása a zárhoz nagyon egyszerű, mindössze rá kell tenned a készüléket a tokkal együtt, és elforgatni. A tok egyébként kemény polikarbonát alapból, és puha TPU külső részből készült, mely anyagoknak köszönhetően egyszerűen a telefonra helyezhető, a zárhoz pedig keményen, tartósan kapcsolódik. A Quad Lock tok segítségével nem csak karpánthoz csatolva, hanem normál használati körülmények között is maximális biztonságban részesül készüléked.

Legfontosabb jellemzői

  • Twist, Lock and Go zárrendszer
  • Egyszerű felhelyezés
  • Hozzáférést biztosít az összes gombhoz és csatlakozóhoz
  • Minőségi alapanyagok

Innovatív összekapcsolás

A Quad Lock rögzítő rendszer lehetővé teszi a szilárd és biztonságos kapcsolatteremtést a csomagban elhelyezett sport karpánttal. Az egyedi kialakításnak köszönhetően telefonodat 360° fokban forgathatod, akár saját tengelye körül is. Így nem kell telefonod helyén folyamatosan igazítani, hogy az illeszkedjen az éppen általad böngészett alkalmazáshoz.

Más tartók (például övre, falra, motorra, autóba vagy biciklire) külön megvásárolhatóak.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU, Műanyag

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Beépített támaszték

Típus és anyag

Használat Sport
Kód:  QUAL03k
Termékszám:  QLK-ARM-I6PLUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10