Oldal frissítése

Quad Lock fali tartó ragasztható 2db

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock fali tartó ragasztható 2db

A Quad Lock innovativ rögzitő rendszer alkalmas a népszerű mobiltelefonok, többek közt az Apple iPhone és a Samsung Galaxy stb. rögzítésére. Ezt az egyedülálló rendszert a sokoldalúság jellemzi. Használható a mindennapi tevékenységek során és sportolás közben is, miközben ez egyik legerősebb, legbiztonságosabb eszköz a piacon


A Quad Lock fali konzollal könnyen rögzítheted a telefon bármilyen sík felületen akár az autóban, vagy bárhol a lakásban. Ha a telefont a konzolba helyezzük, akkor bármilyen irányba elforgatható a tengelye körül, akár vízszintesen, akár függőlegesen.
Telepítésé egyszerű, és gyors köszönhetően a 3M VHB erős ragasztószalagnak, amely minden sima, nem porózus anyaghoz könnyen hozzátapad. Abban az esetben, ha hosszabb távú megoldást szeretnénk, javasoljuk a konzolt csavarokkal rögzíteni a felülethez.


A csomag tartalma:

  • 2 x Quad Lock fali tartó konzol

Kompatibilis készülékek:
Galaxy S4, Galaxy S5, iPhone 4 / 4S, iPhone 5 / 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus
A Quad Lock tokot nem tartalmazza. Ez külön is megvásárolható.

 

Kód:  QUAL04
Termékszám:  QLM-WAL-B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05